MSI Gaming OSD hatası

Teknobyte

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki resimde görüldüğü gibi MSI Gaming OSD yazılımı bu uygulamayı kullanmak için lütfen USB'nin bağlandığından emin olun uyarısı veriyor. Intel bir sistemim vardı onda uzun zamandır bu monitörü sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. Yeni nesil Ryzen 5 3600 bir sisteme geçiş yaptım. Ancak bu sistemde monitörümün yazılımı hata veriyor. USB bağlı farklı USB kabloları denendi. Anakart üzerinde farklı USB portları denendi. Format atıldı. BIOS ve chipset yazılımı güncellendi. İlginç olan bu hatayı veriyorken monitör üzerindeki USB portlarından bağlantı alabiliyorum. Monitörün USB portu arızalı olsa gelen bağlantıyı nasıl diğer USB bağlantılarına iletebilir. Yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

Bende de aynı sorun var. Umarım yetkili biri durumdan haberdar olur da sorunu çözerler.

Sorunu çözdüm. Ama nasıl çözüldüğünü yazmayacağım herkes araştırıp bulsun çözsün

Bu sığ düşüncenizden ötürü umarım üyeliğiniz askıya alınır. Bu platform haberleşme ve yardımlaşma için var. Eğer buna karşı çıkıyorsanız bu platformda işiniz yok.

Yardım almak için açtığınız konuda çözümü bulmanıza rağmen çözümü paylaşıp yardımda bulunamamak da değişik biri durummuş. Umarım tüm sorunlarınızı kendiniz çözebilirsiniz. Bu konuya denk gelen kimsenin başka yardım konularınıza cevap vereceğini sanmıyorum. En azından ben yapmam. Paylaşmayı bilmeyene ben de paylaşmam. Kural nettir.

Ben bu şekilde çözdüm. Paylaşmak güzeldir.

C: \ Users [kullanıcı adınız] \ AppData \ Local \ MSI" klasörünü silin ve Gaming OSD'yi yeniden başlatın!

Ben bu şekilde çözdüm. Paylaşmak güzeldir.

C: \ Users [kullanıcı adınız] \ AppData \ Local \ MSI" klasörünü silin ve Gaming OSD'yi yeniden başlatın!

Çok teşekkür ederim hocam. Sorun çözüldü.

Şu ceza yiyen değişik arkadaş da sizden örnek alsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…