MSI Gaming vs MSI Armor

Sağolun hocam ama ben kargolayıp alıcam Malatya dayım ondan zaten güvenli satın al ile alıcam

İ5 3570
Ozaman bi sorunun yok urunu test eder oyle onaylarsin yaz saticiyi lutfen benim arkadasa korezyonlu gelmisti iadeyle ugrastirmayin temiz gondersinler

Gaming Türkiye önceki ismimleri Gameworld ve Andromeda. Önceki lokasyonları ise Esenyurt. İkinci el ürünleri sıfır diye satıp sahte fatura basıyorlar. İkinci el olduğunu bilerek alın.
Sıfır ucuz kart ta yok en iyisi güvenilir bir yerden temiz 2.el kart almak ama nereden alıcam

Gaming Türkiye önceki ismimleri gameworld ve andromeda. Önceki lokasyonları ise esenyurt. İkinci el ürünleri sıfır diye satıp sahte fatura basıyorlar. İkinci el olduğunu bilerek alın.

Ondan önceki isminde gamer central idi yanlış hatırlamıyorsam.

Ozaman bi sorunun yok urunu test eder oyle onaylarsin yaz saticiyi lutfen benim arkadasa korezyonlu gelmisti iadeyle ugrastirmayin temiz gondersinler
Hocam başka bir arkadaş ora 2.eli sıfır diye satıyorlar diyor nasıl olacak o iş?

Hocam başka bir arkadaş ora 2.eli sıfır diye satıyorlar diyor nasıl olacak o iş?
Hocam bekletilmis urun satiyorlar genelde cunku bizim aldigimi urun sifirdi ici acilmis urun ne aliyorlar ne satiyorlar bizim aldigimizda cizik bile yoktu 2. Elden kasti depo gibi biyerde cok bekleyen urun var kutular biyerde urunler biyerde ondan biraz tozlaniyor ama yine size kalmis ben 2 kere deneyim yasadim tabiki hani size kesin konusamiycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…