Satılık MSI Gaming X GTX 1080 Ti ve HX1200

Daha fazla  
Ocak ayında madencilik yapmaya başladı kartlar. İlk 3 ay Zcash bastım. Kış ayına denk geldiği için bir odayı ona ayırmıştım ve maximum sıcaklığı 64 derece olarak ayarlamıştık.
Sonraki 6 ay ETH bastım. 315 Mh basım gücü olup %75 TDP, +122 Core, +550 Memory overclocku ile düşük TDP'den dolayı yazın bile 66 dereceyi geçmeden çalıştırdım.

Madencilik kartları ile ilgili görüşlerinizi biliyorum. Tam olarak nasıl çalıştırdıysam öyle yazdım. Kartları 3 yıl garantili olarak aldım.

"

Daha önce sattığım 1'er tanesini kendime ayırdığım 1080 Ti ve HX1200 ikilisini satıyorum.

1080 Ti: Ağustos ayında madencilik bırakıldı. Kartlar elden çıkarıldı. Ağustos sonundan itibaren 2K oyun için i7 7700 ile kullandım overclock maden harici yapmadım zaten. Ocak 2018'de İnventus'tan alınmış bir karttır. Geçen ay servise yolladım görüntü gelmemesi problemi ile servisteyken ikincil bir kart ile denedim işlemcide sorun çıktı ama kart servis onayından geçti BIOS güncellendi. Sistemimi iyice küçülttüm. Şu anda i3 7100 ile 4K TV'de GTA V, NFS ve Witcher III keyfini yaşıyorum :D 20'den fazla maden kartı sattım istediğiniz sürede istediğiniz testi yapabilirsiniz kefilim zaten. Maden için bir oda ayırdım ve soğutmada sorun yaşamadım.

HX1200: Ocak-Ağustos arası 3 1080 Ti takılı olarak kullanıldı. Ortalama 6 ay boyunca %40-50 güc arasında kullandım. Fanı anakarta güç vermediğim için genelde çalışmadı. (Düşük yükte fan çalıştırmıyor ) Eylül ayından sonra günde 2 saat civarı i7 7700 ile kullandım zaten fan çalıştırmadı bile. (Eylül-Ekim ayı çocuk doğdu neredeyse haftada 1-2 saat kullandım diyebilirim.) Son 3-4 aydır i3 7100 ile kullanıyorum yine fan çalıştırmıyor. Tüm içeriği mevcut eksiği yok. Ocak 2018 Vatan faturalı.

Msi Gaming X GTX 1080 Ti: 2800TL 2600TL
HX1200: 750TL 650TL

İkisi birlikte isteyen olursa pazarlığını yaparız. İstanbul/Çekmeköy'de yaşıyorum 1-2 gün önceden randevulaşarak gelip deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:
İlginiz için teşekkürler arkadaşlar.
@xMcEFx 200 tl fazla almak için yalana gerek yok bence 😀

1080ti şu an için rezervedir arkadaşlar satılınca konuyu güncellerim. Alıcı arkadaş ile görüşme sağlanmadı, kendisi tekrar iletişime geçene kadar kart yeniden satılıktır.

@NESTER34 Mobilde görünmüyor fakat mail bildirimine göre takası sormuşsun sanırım. Yeni gördüm kusura bakma. Takas düşünmüyorum maalesef düşük bir sistemi tamamladım kendime.

Son düzenleme:
Eğer bir mahsuru yoksa sorayım, bu işten emeğinizin karşılığını alabildiniz mi :D ? Anladığım kadarıyla baya kapsamlı girmişsiniz çünkü.

Eğer bir mahsuru yoksa sorayım, bu işten emeğinizin karşılığını alabildiniz mi :D ? Anladığım kadarıyla baya kapsamlı girmişsiniz çünkü.
Mantıklı sistem dizip aç gözlülük yapmayıp doğru overclock ve saklama şartlarını kullandığım için evet fazlasıyla aldım diyebilirim. Batan herkes "aa madencilik varmış havadan para" diyip elektrik ücretini hesaplamayıp, eve düzgün bir hat çekmeyip, kartları 80 derecede çalıştırıp 2-3 ay sonra olmuyor diyip sattığı için battı. Bırakmamın nedeni çocuğumun olması ve değecek kadar kazandırmamasıydı. Zarar etmedim hiçbir zaman yani.
Bu işi yaz ayında evin salonunda yapmaya çalışan insan tanıdım. Çok sıcak ve fan sesinden oturulmuyor yorumu ile 2. haftada sattı sıfır aldığı sistemi.

Bırakmamın nedeni çocuğumun olması ve değecek kadar kazandırmamasıydı. Zarar etmedim hiçbir zaman yani.
Bu işi yaz ayında evin salonunda yapmaya çalışan insan tanıdım. Çok sıcak ve fan sesinden oturulmuyor yorumu ile 2. haftada sattı sıfır aldığı sistemi.
Benim de merak ettiğim buydu. Belirli uygun şartlarda (soğuk iklim, düşük enerji ücreti) olmadığı sürece bu işten düzgün kâr etmek mümkün görünmüyor.

Daha önce sattığım 1'er tanesini kendime ayırdığım 1080 Ti ve HX1200 ikilisini satıyorum.

1080 Ti: Ağustos ayında madencilik bırakıldı. Kartlar elden çıkarıldı. Ağustos sonundan itibaren 2K oyun için i7 7700 ile kullandım overclock maden harici yapmadım zaten. Ocak 2018'de İnventus'tan alınmış bir karttır. Geçen ay servise yolladım görüntü gelmemesi problemi ile servisteyken ikincil bir kart ile denedim işlemcide sorun çıktı ama kart servis onayından geçti BIOS güncellendi. Sistemimi iyice küçülttüm. Şu anda i3 7100 ile 4K TV'de GTA V, NFS ve Witcher III keyfini yaşıyorum :D 20'den fazla maden kartı sattım istediğiniz sürede istediğiniz testi yapabilirsiniz kefilim zaten. Maden için bir oda ayırdım ve soğutmada sorun yaşamadım.

HX1200: Ocak-Ağustos arası 3 1080 Ti takılı olarak kullanıldı. Ortalama 6 ay boyunca %40-50 güc arasında kullandım. Fanı anakarta güç vermediğim için genelde çalışmadı. (Düşük yükte fan çalıştırmıyor ) Eylül ayından sonra günde 2 saat civarı i7 7700 ile kullandım zaten fan çalıştırmadı bile. (Eylül-Ekim ayı çocuk doğdu neredeyse haftada 1-2 saat kullandım diyebilirim.) Son 3-4 aydır i3 7100 ile kullanıyorum yine fan çalıştırmıyor. Tüm içeriği mevcut eksiği yok. Ocak 2018 Vatan faturalı.

Msi Gaming X GTX 1080 Ti: 2800TL
HX1200: 750TL

İkisi birlikte isteyen olursa pazarlığını yaparız. İstanbul/Çekmeköy'de yaşıyorum 1-2 gün önceden randevulaşarak gelip deneyebilirsiniz.

Mail: [email protected]
++
Furmark testi var mı ekran kartının?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı