- Katılım
- 29 Kasım 2016
- Mesajlar
- 3.979
- Çözümler
- 20
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Ocak ayında madencilik yapmaya başladı kartlar. İlk 3 ay Zcash bastım. Kış ayına denk geldiği için bir odayı ona ayırmıştım ve maximum sıcaklığı 64 derece olarak ayarlamıştık.
Sonraki 6 ay ETH bastım. 315 Mh basım gücü olup %75 TDP, +122 Core, +550 Memory overclocku ile düşük TDP'den dolayı yazın bile 66 dereceyi geçmeden çalıştırdım.
Madencilik kartları ile ilgili görüşlerinizi biliyorum. Tam olarak nasıl çalıştırdıysam öyle yazdım. Kartları 3 yıl garantili olarak aldım.
"
Daha önce sattığım 1'er tanesini kendime ayırdığım 1080 Ti ve HX1200 ikilisini satıyorum.
1080 Ti: Ağustos ayında madencilik bırakıldı. Kartlar elden çıkarıldı. Ağustos sonundan itibaren 2K oyun için i7 7700 ile kullandım overclock maden harici yapmadım zaten. Ocak 2018'de İnventus'tan alınmış bir karttır. Geçen ay servise yolladım görüntü gelmemesi problemi ile servisteyken ikincil bir kart ile denedim işlemcide sorun çıktı ama kart servis onayından geçti BIOS güncellendi. Sistemimi iyice küçülttüm. Şu anda i3 7100 ile 4K TV'de GTA V, NFS ve Witcher III keyfini yaşıyorum
HX1200: Ocak-Ağustos arası 3 1080 Ti takılı olarak kullanıldı. Ortalama 6 ay boyunca %40-50 güc arasında kullandım. Fanı anakarta güç vermediğim için genelde çalışmadı. (Düşük yükte fan çalıştırmıyor ) Eylül ayından sonra günde 2 saat civarı i7 7700 ile kullandım zaten fan çalıştırmadı bile. (Eylül-Ekim ayı çocuk doğdu neredeyse haftada 1-2 saat kullandım diyebilirim.) Son 3-4 aydır i3 7100 ile kullanıyorum yine fan çalıştırmıyor. Tüm içeriği mevcut eksiği yok. Ocak 2018 Vatan faturalı.
Msi Gaming X GTX 1080 Ti:
HX1200:
İkisi birlikte isteyen olursa pazarlığını yaparız. İstanbul/Çekmeköy'de yaşıyorum 1-2 gün önceden randevulaşarak gelip deneyebilirsiniz.
Son düzenleme: