Yasin Can Duman Centipat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #1 MSI Gaming X RX 6650 XT kullanıyorum ve Full yük altında 83 dereceyi gördü sizce normal mi yoksa anormal mi? Dosya Ekleri Adsız.png 5,8 KB · Görüntüleme: 88
MSI Gaming X RX 6650 XT kullanıyorum ve Full yük altında 83 dereceyi gördü sizce normal mi yoksa anormal mi?
Emhx Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 73 4 Aralık 2022 #2 83 fazla bence ekran kartını yeni mi aldın yoksa uzun süredir kullanıyomusun bende Rtx 3070 var 60 ı geçmiyor
83 fazla bence ekran kartını yeni mi aldın yoksa uzun süredir kullanıyomusun bende Rtx 3070 var 60 ı geçmiyor
R Radiot Femtopat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #3 Sesden istifa ederek fan hızını yükseltebilirsin bu yardımcı olabilir ya da macun sürebilirsin o derece yanmaz ama yüksek sıcaklık bildiğim kadarıyla 90 derecede yanıyor ama 83 derece de ekran kartı için yüksek sıcaklık değeri.
Sesden istifa ederek fan hızını yükseltebilirsin bu yardımcı olabilir ya da macun sürebilirsin o derece yanmaz ama yüksek sıcaklık bildiğim kadarıyla 90 derecede yanıyor ama 83 derece de ekran kartı için yüksek sıcaklık değeri.
deadfellow Megapat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 7.583 Makaleler 1 Çözümler 75 Daha fazla Sistem Özellikleri 7700X@5.5/ 6000@C28 / 6900XT EE @2.95 Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #4 83 derece gayet normal. Çünkü görev yöneticisi hotspot sicakligini gösteriyor. Kartin edge sıcaklığı 65-70 civarıdır.
83 derece gayet normal. Çünkü görev yöneticisi hotspot sicakligini gösteriyor. Kartin edge sıcaklığı 65-70 civarıdır.
Yasin Can Duman Centipat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #5 Emhx dedi: 83 fazla bence ekran kartını yeni mi aldın yoksa uzun süredir kullanıyor musun bende RTX 3070 var 60'ı geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Yeni aldım sistemi daha anlamadım bende. deadfellow dedi: 83 derece gayet normal. Çünkü görev yöneticisi hotspot sicakligini gösteriyor. Kartin edge sıcaklığı 65-70 civarıdır. Genişletmek için tıkla... sistemde yeni yani anlamadım bir türlü
Emhx dedi: 83 fazla bence ekran kartını yeni mi aldın yoksa uzun süredir kullanıyor musun bende RTX 3070 var 60'ı geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Yeni aldım sistemi daha anlamadım bende. deadfellow dedi: 83 derece gayet normal. Çünkü görev yöneticisi hotspot sicakligini gösteriyor. Kartin edge sıcaklığı 65-70 civarıdır. Genişletmek için tıkla... sistemde yeni yani anlamadım bir türlü
Emhx Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 73 4 Aralık 2022 #6 Yasin Can Duman dedi: Yeni aldım sistemi daha anlamadım bende. sistemde yeni yani anlamadım bir türlü Genişletmek için tıkla... ikinci el mi aldınız ? karışamam yani yanlış anlamayın
Yasin Can Duman dedi: Yeni aldım sistemi daha anlamadım bende. sistemde yeni yani anlamadım bir türlü Genişletmek için tıkla... ikinci el mi aldınız ? karışamam yani yanlış anlamayın
Yasin Can Duman Centipat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #7 Emhx dedi: İkinci el mi aldınız? Karışamam yani yanlış anlamayın. Genişletmek için tıkla... İnce hesaptan aldım sistemi daha yeni.
Emhx dedi: İkinci el mi aldınız? Karışamam yani yanlış anlamayın. Genişletmek için tıkla... İnce hesaptan aldım sistemi daha yeni.
Emhx Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 73 5 Aralık 2022 #8 Yasin Can Duman dedi: İnce hesaptan aldım sistemi daha yeni. Genişletmek için tıkla... ekran kartını garantiye gönderebilirisiniz
Yasin Can Duman dedi: İnce hesaptan aldım sistemi daha yeni. Genişletmek için tıkla... ekran kartını garantiye gönderebilirisiniz
Yasin Can Duman Centipat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #9 deadfellow dedi: 83 derece gayet normal. Çünkü Görev Yöneticisi hotspot sicakligini gösteriyor. Kartin Edge sıcaklığı 65-70 civarıdır. Genişletmek için tıkla... Ve sadece Görev Yöneticisi'nden göreibliyorum sıcaklığı diğer programlardan göremiyoprum.
deadfellow dedi: 83 derece gayet normal. Çünkü Görev Yöneticisi hotspot sicakligini gösteriyor. Kartin Edge sıcaklığı 65-70 civarıdır. Genişletmek için tıkla... Ve sadece Görev Yöneticisi'nden göreibliyorum sıcaklığı diğer programlardan göremiyoprum.
Emhx Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 73 5 Aralık 2022 #10 deadfellow dedi: 83 derece gayet normal. Çünkü görev yöneticisi hotspot sicakligini gösteriyor. Kartin edge sıcaklığı 65-70 civarıdır. Genişletmek için tıkla... görev yöneticisi doğru ??
deadfellow dedi: 83 derece gayet normal. Çünkü görev yöneticisi hotspot sicakligini gösteriyor. Kartin edge sıcaklığı 65-70 civarıdır. Genişletmek için tıkla... görev yöneticisi doğru ??