MSI Gaming X RX570 OC ayarları iyi mi?

Makaleler
2
Daha fazla  
RAM
Crucial Ballistix 8gb 3266mhz cl16+Adata Xpg 8gb 3266mhz cl16 ram
Ekran kartı
MSI RX570 GAMİNG
Anakart
BİOSTAR A320M-H
İşlemci
R3 2200G
Merhaba. MSI RX570 Gaming X ekran kartıma OC yaptım ancak bu değerler iyi mi bilmiyorum ve size sormak istedim. Kart bu hali ile yine 63 derece dolaylarında %33-45 fan hızı ile çalışıyor. Oyunlarda çektiği W değeri 75-80Wtan 110W'a kadar çıktı.(Power limit +%50 de ) voltaj a hiç dokunmadım. R6 de aldığım FPS ortalama olarak 10FPS kadar arttı. 2 el yani bir 25dk R6 oynadım herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Bu değerleri YouTube'da izlediğim stock vs OC videosundan aldım. Kart yine genel olarak 80W dolaylarında çalışıyor ancak aksiyonu bol yerlerde 110W'a kadar çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet iyi. Fakat güç tüketimi bayağı düşük geldi bana. Ben 1400MHz'de kullanırken 150-160W arası güç tüketimi görüyorum Battlefield 2042'de.

MSI Afterburner ile AMD kartlara UV-OC yapmak akıl karı değil, Radeon Software ile çakışıyor. Buradan yapmak en sağlıklısı.

Afterburner'ın geleceği de sallantıda ek olarak.

Son düzenleme:

Deniyip geri döneceğim size. 10dk ya oradan yapıp değerleri atarım buraya.

Gayet iyi. Fakat güç tüketimi bayağı düşük geldi bana. Ben 1400MHz'de kullanırken 150-160W arası güç tüketimi görüyorum Battlefield 2042'de.

Bununla ilgili bir konu açmıştım konu da sadece çipe giden enerjii yazdığını ve normal olduğunu söylemişlerdi. FPS değerlerimde bir sorun yoktu testlerle aynı veriyordu pek takılmadım.

Maksimum frekans kısmı MHz değil de % olarak gözüküyor. Bunu ayarlamanın yolu var mı?

@kino

Böyle gözüküyor.

Maksimum MHz değerini 1455MHz'e çektim ve FurMark testine soktum. Kart 83 derece ve %100 fan ile çalıştı bende güç limitini 50'den sıfıra çektim kart şu an %75 fan ile 74 derece görüyor.

Son düzenleme:
@SEMIKAANCAKIR yüzde değil bu tekrar bak, RX 500'lerde görüntü böyle ise en sondaki frekansı yukaır çekmen yetecektir.

Eki Görüntüle 1630345

Gelişmişi açınca bu hale alabildim. Normalde % olarak gözüküyordu. 1455MHz'e çektim o kısımdan VRAM'i ise 2250'ye çektim ve furmarka soktum kartı. Kart ortalama 71 derece de çalışmaya başladı. Bende sadece VRAM'i 2250 yaptım şu an da 65-66 derece civarlarında çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…