F Fatal11Prime Picopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 121 31 Ocak 2021 #1 Sizce hangi model tercih edilmeli? #MSI Gaming X Trio. #ASUS Gaming TUF 3X fan. #Gigabyte Aorus Master 3X fan. Veya bunlar dışında daha iyisi var mı?
Sizce hangi model tercih edilmeli? #MSI Gaming X Trio. #ASUS Gaming TUF 3X fan. #Gigabyte Aorus Master 3X fan. Veya bunlar dışında daha iyisi var mı?
WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2021 #2 GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Eğer paran varsa Aorus.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Eğer paran varsa Aorus.
A adam gibi adam 1050 ti Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 4.583 Çözümler 5 Yer O_O 1 Şubat 2021 #3 Gaming X Trio alma. Bunların içinden Aorus alınabilir ama alternatif olarak Palit gamerock bakabilirsin.
Gaming X Trio alma. Bunların içinden Aorus alınabilir ama alternatif olarak Palit gamerock bakabilirsin.
F Fatal11Prime Picopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 121 1 Şubat 2021 #4 WoLeRm dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Eğer paran varsa Aorus. Genişletmek için tıkla... Sogutması hakkında bir bilgin var mı? LED'i falan iyi hoşta sogutması ASUS veya MSI'ya gore nasıl acaba?
WoLeRm dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Eğer paran varsa Aorus. Genişletmek için tıkla... Sogutması hakkında bir bilgin var mı? LED'i falan iyi hoşta sogutması ASUS veya MSI'ya gore nasıl acaba?
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #5 Veya MSI. WoLeRm dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Eğer paran varsa Aorus. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan şapkacı özlettin kendini .
Veya MSI. WoLeRm dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Eğer paran varsa Aorus. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan şapkacı özlettin kendini .
ProdBYdone Hectopat Katılım 18 Nisan 2018 Mesajlar 284 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #6 En hesaplı seçenek olduğu için ASUS TUF Gaming modelini alın derim, TUF Gaming serisi artık eskisi gibi ısınmıyor. Kart fiyatları zaten gereksiz pahalı, RTX 3070 için 9500 TL'den aşağı isteyen yok.
En hesaplı seçenek olduğu için ASUS TUF Gaming modelini alın derim, TUF Gaming serisi artık eskisi gibi ısınmıyor. Kart fiyatları zaten gereksiz pahalı, RTX 3070 için 9500 TL'den aşağı isteyen yok.
A adam gibi adam 1050 ti Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 4.583 Çözümler 5 Yer O_O 1 Şubat 2021 #7 Fatal11Prime dedi: Sogutması hakkında bir bilgin var mı? LED'i falan iyi hoşta sogutması ASUS veya MSI'ya gore nasıl acaba? Genişletmek için tıkla... Pek bir fark olacağını düşünmüyorum stoklar düzeldiğinde gamerock modelini alabilirsinz MSI'dan iyi soğutması var.
Fatal11Prime dedi: Sogutması hakkında bir bilgin var mı? LED'i falan iyi hoşta sogutması ASUS veya MSI'ya gore nasıl acaba? Genişletmek için tıkla... Pek bir fark olacağını düşünmüyorum stoklar düzeldiğinde gamerock modelini alabilirsinz MSI'dan iyi soğutması var.
F Fatal11Prime Picopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 121 1 Şubat 2021 #8 Aorus'u bende çok sevdim ama önceden duymadığım bir marka soğutması iyi derseniz onu almayı düşünüyorum aslında.
Aorus'u bende çok sevdim ama önceden duymadığım bir marka soğutması iyi derseniz onu almayı düşünüyorum aslında.
A adam gibi adam 1050 ti Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 4.583 Çözümler 5 Yer O_O 1 Şubat 2021 #9 Fatal11Prime dedi: Aorus'u bende çok sevdim ama önceden duymadığım bir marka soğutması iyi derseniz onu almayı düşünüyorum aslında. Genişletmek için tıkla... Gigabyte sağlam markadır, soğutması da iyi.
Fatal11Prime dedi: Aorus'u bende çok sevdim ama önceden duymadığım bir marka soğutması iyi derseniz onu almayı düşünüyorum aslında. Genişletmek için tıkla... Gigabyte sağlam markadır, soğutması da iyi.
Mert Şahan İLHAN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 2.243 Çözümler 3 Yer İstanbul 1 Şubat 2021 #10 Fatal11Prime dedi: Aorus'u bende çok sevdim ama önceden duymadığım bir marka soğutması iyi derseniz onu almayı düşünüyorum aslında. Genişletmek için tıkla... Nereden alıyorsun?
Fatal11Prime dedi: Aorus'u bende çok sevdim ama önceden duymadığım bir marka soğutması iyi derseniz onu almayı düşünüyorum aslında. Genişletmek için tıkla... Nereden alıyorsun?