Msi Gaming X vs Gaming vs Asus Strix

Strix GTX 1080 sahibiyim. OC potansiyeli gerçekten çok iyi. Max aldigim değer 2139 MHZ idi. Soğutmasi zaten harika. Max 66 Dereceyi gördüm şu ana kadar. Seçim sizin... Aslinda internette bir sürü Benchmarklar bulunmakta. Ona göre'de seçiminizi yapin.

Ben size sorayım o zaman.
Asus Strix mi, yoksa Msi Gaming mi? Gaming X bütçemi aşıyor.

3 fan olunca soğutması daha iyi olmuyor. Strix 3 fana sahip, diğerlerine göre soğutması daha iyidir düşüncesine kapılmayın.

Ben en ucuzunu öneriyorum. Strix ve Gaming X genelde daha pahalı oluyor.
Zaten öyle bir şey diyen olmadı. Hem de ben diğer markaların ekran kartlarına göre karşılaştırma yapılan videolara baktım Strix diğer modellere göre az da olsa daha iyi soğutuyor. He ne kadar ses çıkartıyor bilemem ama soğutma da azıcık da olsa önde olduğunu gördüm. Fiyat da ona göre şekilleniyor tabi. Ama zira ben olsam biraz paraya kıyıp daha havalı daha şık ekran kartı almak isterim. Evga ve benzeri markalar bence güzel ekran kartları çıkarmıyorlar. Soğutmayı bilemem ama tip olarak iyi değiller şahsen. Ama ona göre de daha ucuzlar. Benim fikrim o kadar 900 1000 tl ekran karlarına veriyoruz. 50 tl daha verip daha iyi modellerini almak bana pek de mantıksız gelmiyor.

Istediğinizi seçin. Pek bir fark olmiyacaktir.

NVIDIA tarafında 1050 Ti için çok az fiyat farkı olarak Strix Gaming - Gaming ve Gaming X arka arkaya gelmekte. Gaming X OC desteği dışında diğer 2 üründen başka bir artısı var mı? Almayı düşünüyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…