MSI Gaming Z RTX 2060 görüntü vermiyor

LoserGamer

Hectopat
Arkadaşlar bu hafta yeni bir sistem topladım özelliklerini kısaca belirteceğim sorunum şu:
Belirttiğim ekran kartından görüntü alamıyorum hiçbir şekilde görüntü vermiyor monitör bilgisayarı açınca, acaba sorun anakartta falan mı diye elimdeki eski 1050'yi taktım ve onunla görüntü alabildim normal bir şekilde.
Karttaki 8 pin güç girişini de bağladım asla bir temassızlık vs. yoktu. PSU'da yeni 650W 80+ Bronze HighPower markalı.
RAM'leri söktüm taktım slotlarını değiştirdim BIOS"u güncelledim, eski kartı takıp format attım RTX 2060 sürücüsünü kurdum öyle denedim gene nafile.
1050 ile sorunsuz bir şekilde PC" yi başlatıp format attım Windows kurdum sorunsuz çalışıyor ekran kartı harici sorun yok kasamda. Kısaca sistemimi yazacağım aşağıya sizce bu neden olur sonuçta sıfır ürün Vatandan aldım geçen hafta indirim var iken.

Anakart: ASUS TUF B450M-Plus Gaming Socket AM4, DDR4 3200MHz(O.C. ), M.2, USB 3.1 Gen2, HDMI, DVI, RGB mATX Anakart

RAM: 1 X Adata DDR4 16 GB(2X8GB) 3200MHZ XPG GAMMIX D10 Dual RED RAM (AX4U320038G16 DR10)

İşlemci: AMD Ryzen ™ 5 2600X 3.6GHz (Turbo 4.2GHz) 6 Core 12 Threads 19MB Cache AM4 İşlemci

Kasa: Dark N10 Advanced 5X12CM Kırmızı Fanlı, Fan Kontrolcülü, Full Cam Yan Panelli, USB 3.0 Bilgisayar Kasası

PSU: High Power 650W 80+ Bronze Element Smart Mavi Ledli Güç Kaynağı

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…