MSI GC20 V2 Alınır mı?

Daha fazla  
Selam. Kararsızım, fiyatı uygun şu an. 2023'te bu fiyattan bir daha bulamayız sanki. Platform oyunlarını kol ile oynamayı çok istiyorum. Ama ciddi bir ihtiyaç da değil. Alsam mı acaba?

V2 versiyonu için sorunların giderildiği söyleniyor. Alınabilir gözüküyor.

Selam. Kararsızım, fiyatı uygun şu an. 2023'te bu fiyattan bir daha bulamayız sanki. Platform oyunlarını kol ile oynamayı çok istiyorum. Ama ciddi bir ihtiyaç da değil. Alsam mı acaba?

GC30 V2 aktif bir şekilde kullanıyorum daha önce Xbox yeni nesil gamepad kullandıysanız rahat edemeyebilirsiniz ama genel olarak şarj süresi, ele oturuşu, tuş hissiyatı olarak güzel bir gamepad negatif yön olarak da uzun kullanımda eli terletebiliyor, Xbox tuş dizilimli bir gamepad olduğu için daha önce DualShock vb. kullandıysanız alışmanız biraz uzun sürüyor. Bunun dışında bence parasını hak eden bir gamepad.

V30 kablosuz, V20 kablolu; tek fark bu değil mi? Açıkçası çok önceleri ucuz kollarla Fifa oynadım sadece, başka bir deneyimim olmadı.

V30 kablosuz, V20 kablolu; tek fark bu değil mi? Açıkçası çok önceleri ucuz kollarla FIFA oynadım sadece, başka bir deneyimim olmadı.

Evet bendeki kablosuz olanı.
FIFA oynamak için güzel bir gamepad hocam tuşlarda gecikme yok ve tak çalıştır bir gamepad başka bir ayar vb. yapmanıza gerek yok.

Alıyorum, teşekkürler yarış oyunları da oynanabilir mi peki? Forza Horizon, hot pursuit, NFS Heat gibi?

Yarış oyunlarıyla pek aram yok ama ilk aldığım zaman Forza Horizon 4 oynamıştım titreşim vb özellikler ile klavyede oynamaya kıyasla daha eğlenceli ve kolay gelmişti.

Hocam 8 ay olmuş kullandığınız süre memnun kaldınız mı?
Memnunum hocam gayet. Şu anda da elimde ve F1 2020'de kullanıyorum. Ben burada kablolu modeli sormuşum. Kablolusunu almıştım ama aldıktan sonra kablosuz modeli indirime girmişti ve iade edip kablosuzunu almıştım. Kablosuzda da bağlantı kopma vs yaşamadım. Çok güzel kol bence. Titreşimsiz kullanıyorum ben, sevmiyorum titreşimi. Şarjı da çok uzun gidiyor bu şekilde. Yani hiç sıfırlandığını görmedim şarjın. Arada takıyorum şarja sadece. Android'de de kullandım. Dead Cells oynadım telefonda. Orda da problem yok, güzel şekilde oynanabiliyor. Tavsiye ederim. Ancak tabi para yetiyorsa orijinal Xbox kolu alınır. Alınamıyorsa bu da her işi görür diye düşünüyorum.

Hocam ben kablolu olanı alacağım. Forumda tek farkı kablolu olması diyorlar, Sizcede öyle mi? Fiyatlar uçuk olduğu için GameGaraj'dan GC20 V2 alacağım ve GC30 V2 ile arasında 400TL fark var. Değermi 400 TL'ye zaten PC'nin dibinde oturuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…