EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.501 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #11 Kroxe dedi: Hocam Xbox koluna alışmam uzun sürer rica etsem, orjinal ps4 linki atma şansınız varmı? Genişletmek için tıkla... PC için tavsiye etmem bir numarası yok. Aksine Steam dışında sorun çıkarabilir.
Kroxe dedi: Hocam Xbox koluna alışmam uzun sürer rica etsem, orjinal ps4 linki atma şansınız varmı? Genişletmek için tıkla... PC için tavsiye etmem bir numarası yok. Aksine Steam dışında sorun çıkarabilir.
THE WATCHER Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 669 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #12 Kroxe dedi: Hocam Xbox koluna alışmam uzun sürer rica etsem, orijinal PS4 linki atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Ben hep PS kullanmış biriyim bir günde alıştımxbox controllerına ama her neyse Sony PS4 Dualshock V2 Siyah Oyun Kolu Fiyatı ve Özellikleri
Kroxe dedi: Hocam Xbox koluna alışmam uzun sürer rica etsem, orijinal PS4 linki atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Ben hep PS kullanmış biriyim bir günde alıştımxbox controllerına ama her neyse Sony PS4 Dualshock V2 Siyah Oyun Kolu Fiyatı ve Özellikleri
EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.501 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #13 THE WATCHER dedi: Ben hep ps kullanmış biriyim bir günde alıştım ama her neyse Sony PS4 Dualshock V2 Siyah Oyun Kolu Fiyatı ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... Satıcı Teknosa değil. Amazona baktım orda da satıcı Amazon değil. Bunca parayı güvenip veremezdim. Bimden 270TLye çakma kol al daha iyi.
THE WATCHER dedi: Ben hep ps kullanmış biriyim bir günde alıştım ama her neyse Sony PS4 Dualshock V2 Siyah Oyun Kolu Fiyatı ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... Satıcı Teknosa değil. Amazona baktım orda da satıcı Amazon değil. Bunca parayı güvenip veremezdim. Bimden 270TLye çakma kol al daha iyi.
THE WATCHER Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 669 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #14 EagleEnes dedi: PC için tavsiye etmem bir numarası yok. Aksine Steam dışında sorun çıkarabilir. Genişletmek için tıkla... EagleEnes dedi: Satıcı Teknosa değil. Amazona baktım orada da satıcı Amazon değil. Bunca parayı güvenip veremezdim. BİM'den 270TL'ye çakma kol al daha Genişletmek için tıkla... Bunu bulmak imkansız gibi pes ediyorum.
EagleEnes dedi: PC için tavsiye etmem bir numarası yok. Aksine Steam dışında sorun çıkarabilir. Genişletmek için tıkla... EagleEnes dedi: Satıcı Teknosa değil. Amazona baktım orada da satıcı Amazon değil. Bunca parayı güvenip veremezdim. BİM'den 270TL'ye çakma kol al daha Genişletmek için tıkla... Bunu bulmak imkansız gibi pes ediyorum.
EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.501 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #15 THE WATCHER dedi: Bunu bulmak imkansız gibi pes ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bizim burada hala duruyor. Alsın diye demiyorum zaten. MSI FORCE GC30 V2 BLACK Gamepad MSI FORCE GC30 V2 BLACK Gamepad fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr MSI Force GC30 V2 White GamePad MSI Force GC30 V2 White GamePad fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr
THE WATCHER dedi: Bunu bulmak imkansız gibi pes ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bizim burada hala duruyor. Alsın diye demiyorum zaten. MSI FORCE GC30 V2 BLACK Gamepad MSI FORCE GC30 V2 BLACK Gamepad fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr MSI Force GC30 V2 White GamePad MSI Force GC30 V2 White GamePad fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr
Kroxe Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 537 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #16 EagleEnes dedi: Bizim burada hala duruyor. Alsın diye demiyorum zaten. MSI FORCE GC30 V2 BLACK Gamepad MSI FORCE GC30 V2 BLACK Gamepad fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr MSI Force GC30 V2 White GamePad MSI Force GC30 V2 White GamePad fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr Genişletmek için tıkla... Hocam GC30 Alıcam Gibi kafam çok karışık ne alıcam anlamadım Fall Guys,Fifa,Pes Oynuyacağım zaten.
EagleEnes dedi: Bizim burada hala duruyor. Alsın diye demiyorum zaten. MSI FORCE GC30 V2 BLACK Gamepad MSI FORCE GC30 V2 BLACK Gamepad fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr MSI Force GC30 V2 White GamePad MSI Force GC30 V2 White GamePad fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr Genişletmek için tıkla... Hocam GC30 Alıcam Gibi kafam çok karışık ne alıcam anlamadım Fall Guys,Fifa,Pes Oynuyacağım zaten.
EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.501 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #17 Kroxe dedi: Hocam GC30 Alıcam Gibi kafam çok karışık ne alıcam anlamadım Fall Guys,Fifa,Pes Oynuyacağım zaten. Genişletmek için tıkla... GC30 V2 al. Beyaz olan daha şık duruyor.
Kroxe dedi: Hocam GC30 Alıcam Gibi kafam çok karışık ne alıcam anlamadım Fall Guys,Fifa,Pes Oynuyacağım zaten. Genişletmek için tıkla... GC30 V2 al. Beyaz olan daha şık duruyor.
Kroxe Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 537 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #18 EagleEnes dedi: GC30 V2 al. Beyaz olan daha şık duruyor. Genişletmek için tıkla... Öyle yapıcam hocam ama inşallah alışırım ya.
EagleEnes dedi: GC30 V2 al. Beyaz olan daha şık duruyor. Genişletmek için tıkla... Öyle yapıcam hocam ama inşallah alışırım ya.
EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.501 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #19 Kroxe dedi: Öyle yapıcam hocam ama inşallah alışırım ya. Genişletmek için tıkla... Alışırsın Xbox kolları ergonomiktir. Ele oturur.
Kroxe dedi: Öyle yapıcam hocam ama inşallah alışırım ya. Genişletmek için tıkla... Alışırsın Xbox kolları ergonomiktir. Ele oturur.