MSI GC30 V2 titreşim nasıl açılır?

SwonKy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 5 5600X / ASUS TUF GAMING B550M-PLUS 4600MHz(OC) / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB /GSKILL 16GB Ripjaws V 3600MHz CL18 DDR4 / SAMSUNG 500GB 980 NVMe M.2 SSD / Thermaltake Commander G33 ARGB Tempered Glass 750W 80+ USB 3.0 Mid Tower Kasa
MSI GC30 V2 gamepadim var. Fakat titreşimi kapandı ya da bozuldu bilmiyorum. Yanlışlıkla bir şey yapıp kapatmış olabilir miyim? Eğer öyleyse nasıl açacağım?

GC20 V2 kullanıyorum ve titreşimi açıp kapatmak için üzerinde herhangi bir tuş yok. Hangi oyunu oynuyorsanız oyun ayarlarına girip baktınız mı?

GC20 V2 kullanıyorum ve titreşimi açıp kapatmak için üzerinde herhangi bir tuş yok. Hangi oyunu oynuyorsanız oyun ayarlarına girip baktınız mı?
Test uygulamasından denedim hocam. Tesadüfen farkedeceğim kadar az bir titreşim veriyor. Sanırım bozuldu.

Test uygulamasından denedim hocam. Tesadüfen farkedeceğim kadar az bir titreşim veriyor. Sanırım bozuldu.
Evet hocam bozulmuş olabilir belki tam olarak bilemiyorum ama geçmiş olsun. Garantisi vardır diye düşünüyorum.

Evet hocam bozulmuş olabilir belki tam olarak bilemiyorum ama geçmiş olsun. Garantisi vardır diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim hocam. Ekim ayında almıştım garantisi var.

Konuyu sonradan okuyan olursa diye güncelleme yapıyorum. Sıfırlayıp şarja taktım ve düzeldi. Bir sorunu yok şu an. Aynısını yaşayan olursa deneyebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı