MSİ GE 73 Raider İşlemci Isınma Sorunu

Arkadaşlar bilgisayarımı alalı yaklaşık 1 yıl oldu. 5 kez de servise gitti. Bir kaç kez sistemi Recovery yapmaya çalıştım ve eksik program yüklediklerinden başarılı olmadı. Başka bir göndermede sol fanın arızalı olduğunu söyleyip fan değişimi yaptılar. Bunlardan yola çıkarak;
  1. İşlemci sıcaklığım boştayken 60 derece üzerine çıkıyor.
  2. YouTube sitesinden video izlediğimde bu sıcaklık değerleri 70'i görüyor.
  3. Oyun oynamak için aldım korkumdan elleyemiyorum.
Bu sorunlar neden kaynaklanıyor olabilir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 yıl içerisinde termal macun hiç değiştirildi mi ?
Fan devri nedir oto mu yoksa Manuel mı kullanıyorsunuz ?

Fan devrini el ile yükseltip kullanınız çoğu technopat testinde işlemci ve ekran kartı sıcaklıkları laptoplarda yüksek oluyor biraz gürültü yapar ama işlemci ekran kartı serin çalışır.

Fan devrini el ile yükseltip kullanınız çoğu technopat testinde işlemci ve ekran kartı sıcaklıkları laptoplarda yüksek oluyor biraz gürültü yapar ama işlemci ekran kartı serin çalışır.
Hocam çözüm için teşekkür ederim. Ama korkum şu bilgisayar boştayken bu kadar ısınması normal değil. Fan sürekli aktif çalışıyor. Peki ısınma sebebi ne olabilir?

Şu ana kadar hiç bir laptopumu soğutucusuz kullanmadım, almayı düşünür müydün sağlam bir tane?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…