Çözüldü MSI GE 75 Raider 10sfs mini DP portu kaç Hz destekler?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Mini DP portu 1.2 destekli:

Mini DP 1.2 2K 240Hz desteklemez. HDMI kullanın. HDMI 2.1 ile laptop portu 2K 240Hz verebiliyor. Monitör de HDMI 2.1 destekli ise daha mantıklı olur.

1750099945243.jpeg
Problem değil, evet 165Hz veriyor 2K ile maksimum.

Attığım kaynak wiki sayfasından alınma.

Hocam merhaba HDMI taktım maksimum 2K 120 veriyor acaba bir ayarımı var nasıl yapacağım acaba.

@bluerr hocam merhaba HDMI taktım maksimum 2K 120 veriyor acaba bir ayarımı var nasıl yapacağım acaba.
Ayrıca mini DP takınca görmedi yani monitörden DP seçemiyorum.

Son düzenleme:
Hocam merhaba HDMI taktım maksimum 2K 120 veriyor acaba bir ayarımı var nasıl yapacağım acaba.

@bluerr hocam merhaba HDMI taktım maksimum 2K 120 veriyor acaba bir ayarımı var nasıl yapacağım acaba.
Ayrıca mini DP takınca görmedi yani monitörden DP seçemiyorum.

MUX switch var mı bakmadım ama ondan olabilir veya monitör OSD menüsünde ayarı olabilir. Samsung seviyor OSD menüsü ile uğraştırmayı. Ayrıca yeni bir konu açmanız daha iyi olur. Bu konu farklı bir soruya ait.

MUX switch var mı bakmadım ama ondan olabilir veya monitör OSD menüsünde ayarı olabilir. Samsung seviyor OSD menüsü ile uğraştırmayı. Ayrıca yeni bir konu açmanız daha iyi olur. Bu konu farklı bir soruya ait.

Açtım hocam yardımcı olursanız mutlu olurum çok saçma geldi mini DP ile bağlayınca da seçemiyorum DP portunu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı