ResTfiLL Hectopat Katılım 1 Eylül 2014 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2014 #1 MSI'ın sitesi üzerinden bios güncellemesi yapmak istedim ama 8.1 seçenği yoktu.. Acaba bilgisayarım 8.1'i desteklemiyor mu? Birde biosu nasıl güncelleyebilirim 2011 ürümü mevcut bilgisayarda ? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2014
MSI'ın sitesi üzerinden bios güncellemesi yapmak istedim ama 8.1 seçenği yoktu.. Acaba bilgisayarım 8.1'i desteklemiyor mu? Birde biosu nasıl güncelleyebilirim 2011 ürümü mevcut bilgisayarda ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 29 Eylül 2014 #2 8 ve 8.1 zaten aynı şey. 8.1, 8'in güncellemesi... Güncel BIOS var sitede. Cİhazın 8 ile geldiyse o zaman 8 BIOS'u atabilirsin. Buradan indir: MSI Global - Computer, Laptop, Notebook, Desktop, Motherboard, Graphics and more 64 Sonra da bu rehberle güncelle: MSI UEFI BIOS, Firmware ve Ekran Kartı BIOS Güncelleme Rehberi - Technopat
8 ve 8.1 zaten aynı şey. 8.1, 8'in güncellemesi... Güncel BIOS var sitede. Cİhazın 8 ile geldiyse o zaman 8 BIOS'u atabilirsin. Buradan indir: MSI Global - Computer, Laptop, Notebook, Desktop, Motherboard, Graphics and more 64 Sonra da bu rehberle güncelle: MSI UEFI BIOS, Firmware ve Ekran Kartı BIOS Güncelleme Rehberi - Technopat
ResTfiLL Hectopat Katılım 1 Eylül 2014 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2014 #3 Cihazımı Free Dos Olarak Satın Aldım. Herhangi Bir Sorun Oluşturur mu bana vermiş oldugunuz linkten win8 i indirip kursam ?
Cihazımı Free Dos Olarak Satın Aldım. Herhangi Bir Sorun Oluşturur mu bana vermiş oldugunuz linkten win8 i indirip kursam ?