MSI GE60 0ND-453TR nasıldır?

• Konuyu başlatan Sercan Yeşil
  • Başlangıç Tarihi

Sanal marketim benim evime cok yakın. Gitsem peşin direk ordan versem verirlermi acaba

Birilerine sordumda sadece netden veriyolar diye. Şimdi de boşa gitmek istemiyorum

Sanal marketim'in mağazalari nerelerde arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk konum. O zamanlar MSİ almaya çalışıyordum. Vay be duygulandım.

Arkadaşlar forumu bügün gördüm. Ben de sercan arkadaşın almak istediği MSI GE60 OND modeli ya normal ya da SSD'li olanı lamayı planlıyorum ama oyun konusunda bir tereddütüm var. Laptop'u öncelikle oyun oynamak için alıyorum. Söz konusu bilgisayar; Crysis 3 'ü kasmadan ultra oynatır mı? Bileniniz var mı? Isınma konusu nasıl? Yardımcı olursanız sevinirim.

Crysis 3'ü kasmadan Ultra'da oynatamaz tabii ki. Biraz gerçekçi ol. Bi kere ekran Full HD. Full HD çözünürlükte hangi masaüstü sana Ultra'da akıcı deneyim sunabiliyor? Böyle bir masaüstü PC'nin fiyatı bile 4000 TL'den başlıyor. Orta ayarda rahat oynatır ama.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Ancak high oynatır oda kasabilir galiba, söylediğinizden buna vardım.

Hocam peki linkteki bilgisayar ultra oynatır mı?
MSI GE60 2OE-047XTR i7-4700MQ 2.4GHZ 8GB 750GB 2GB GTX765M 15.6" FreeDOS | hızlıal.com

Bu bilgisayar hakkındaki görüşünüz ne?

Attığın linkteki 765M 128-Bit bir kart Full + Full akıcı oynayamazsınız . Muhtemelen ORTA-YÜKSEK grafik aralığında oynayabilirsiniz.

Crysis 3 : W230ST GTX765M - YouTube

Şahsen kullandığım GE60 0ND 453' te
Anti-Aliasing - None
Doku Çözünürlüğü - High
System Specs - Medium
olarak 35-45 FPS oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…