Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşım benden laptop tavsiyesi istedi. 2000 TL civarı bütçeyle yaklaşık. Yavaşlamayacak, fazla sıkıntı çıkarmayacak, filmini vs. rahatça izleyebileceği bir laptop arıyordu. Tanıdıklara tavsiye vermek dünyadaki en riskli işlerden hepinizin bildiği gibi Bayağı bir araştırma yaptım.
Bu modeli tavsiye ettim. SSD'li olması özellikle bence en büyük artısı. Zaten birisi sitede gelip bu bütçelerde bir laptop isteseydi bunu önerirdim ama tanıdık olunca insan bir kere daha düşünüyor işte. Sizce iyi mi yapmışım ? Gözümden kaçan bir şey var mı ?
Laptobu araştırırken benim N56VZ'yi de söylemiştim. TeknoSA'ya gittiğinde görmüş. Hoşuna da gitmiş. Zaten oyun oynama amacı da yok aslında multimedya laptobu arıyordu. Annesi de internetten alışverişe pek sıcak bakmıyormuş. Zorlamadım ben de Hafta sonunda 2400'e düşüyormuş Teknosa'da. N56VZ bir kıza çok bile, yeterli Tavsiye yükü kalktı en azından üzerimden. Konuyu kilitliyorum
N65VZ sahibi olarak ben olsam MSI'yı alırdım ama Hayırlısı Casper almadı en azından, kaliteli bir laptop alacak.
Boşversene, MSI alsaydı marka hiçbir zaman içine sinmeyecekti ve en ufak bir sorunda seni suçlu bulacaktı. PC'den anlamayan kişilere tavsiye pek yapmayı sevmem