MSI GE60 0ND 663XTR BlueScreen

Makaleler
12
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Profil Kapağı
1525263130
Yaklaşık 3-4 hafta önce killernetwork ethernet kartını işaret eden bir bluescreen hatası almıştım. sürücüleri silip tekrar kurunca düzeldiğini sanmıştım ve 3-4 hafta boyunca bir hata ile de karşılaşmadım. Fakat az önce, yine, yeniden aynı hata ile karşılaştım. Yok mudur bir çaresi ? Windows sürücünün güncel olduğunu söylüyor.
İşletim sistemim w7 64bit. İlla ki w8 kur düzelir diyecekler olacaktır, fakat maddi açıdan bu benim için imkansız şu an.
Önerilerinizi bekliyorum.

Msi kendi sitesinde Liveupdate 5 programını indir. Türkçedir ordan güncelleştirmelerini rahatlıkla yapabilirsin.

Msi kendi sitesinde Liveupdate 5 programını indir. Türkçedir ordan güncelleştirmelerini rahatlıkla yapabilirsin.

Peki o sitede mobil cihazlar için geçerli değil diye bir uyarı okudun mu?

Mesela şöyle bir şey:

DISCLAIMER:
Live Update 5 utility is only intended for MSI Desktop PC related products (motherboards and graphics cards) usage. This utility doesn’t support any MSI Notebook (NB and Tablet PC) or AIO product, while installed might experience unexpected errors. If it happens that you have installed Live Update 5 on your Notebook or AIO system, please uninstall it then perform system restart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…