Msi ge60 2oe-048xtr

Hangi siteden aldın peki sölersen cok memnun kalıcagım vatan v.b yerlerde satılmadıgı için güvenmek zor geliyor sitelere 3 milyar vericez sonuçta

Sanalmarketim'den aldım pazartesi saat 3'te sipariş verdim. 4'te de banka havalesi yaptım hemen sipariş onaylandı 15 dk içinde. Saat 6 gibi kargoya vermişler salı günü öğleyin elime ulaştı.

Hayırlı olsun kardeş güle güle kullan. Senden bir ricam var sıcaklık değerlerini paylaşır mısın? Herhangi bir oyunu 30 dakika oynadıktan sonra.

Hayırlı olsun kardeş güle güle kullan. Senden bir ricam var sıcaklık değerlerini paylaşır mısın? Herhangi bir oyunu 30 dakika oynadıktan sonra.

İlk olarak minecraft oynadım. 1 saat filan full ayarlarda ortalama sıcaklık 60 70 derecede arasında değişti. Yüksüz iken 42 decere işlemci sıcaklığı var.

Çok sağ ol. Kardeş bir de Crysis 3 ile deneyip yazar mısın sıcaklıkları mümkünse ekran görüntüsü olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…