MSI GE60 2OE 229TR Harddisk Sorunu

byghostx

Hectopat
Arkadaşlar laptopu 1 hafta önce aldım fakat yeni kullanmaya başladım. Dün win 8 yükledim yüklerken SSD ve Harddisk i biçimlendirdim Sonra 'yeni' diyip tekrardan kurdum ( Tabi kurunca yanında 2-3 bölme daha kuruldu Yedek-Sistem-MST gibi ) SSD ye yükledim win8 i fakat bilgisayar açılınca sadece ssd görünüyor. Harddisk yok. Yardım ederseniz sevinirim

Bende ge60 2oe 048xtr var. Freedos geldi. İlk işletim sistemi kurarken disk biçimlendirmek gerekiyor. Yoksa raw olarak görüyor ve PC açılında diskleri görmüyor tek yapman gereken şey bilgisayarım sağ tuş> yönet>disk yönetimi ve diskleri orada görebilirsin. RAW biçiminde diskin üzerine gelip sağ tuş seçeneklerden yeni birim oluşturup biçimlendirisen sorun düzelir. Biraz uzun oldu ama çözümü burda

Muzaffer kardeşim senin PC'deki mSATA SSD markasına bakar mısın lütfen modeli şu mu ? Toshiba THNSNF128 GMCS mSATA SSD

Super Raid yapmamız lazım o zaman sanırım okuma hızı 900 mb Yazma 800 mb hızlarına ulaşarak çok daha iyi bir hıza ulaşırız diye düşünüyorum. Peki açılış hızı kaç saniye . Mesela bende Windows 7 var açılış hızı 20 saniye peki sende ?

Super raid yapmanız mümkündür . GE60 serisinde 2 adet mSATA mevcuttur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…