C CanSimiti Ziyaretçi 5 Ekim 2013 #1 MSI GE60 2OE-229XTR i7-4700MQ marka laptopun biosu güncel olup olmadığını nasıl öğreneblirim. Eğer değilse nasıl biosu sorunsuz güncelleyebilirim. Bir de yeni alınan laptopların biosu güncellenmesini çok doğru bulmuyorlar siz ne düşünüyorsunuz.
MSI GE60 2OE-229XTR i7-4700MQ marka laptopun biosu güncel olup olmadığını nasıl öğreneblirim. Eğer değilse nasıl biosu sorunsuz güncelleyebilirim. Bir de yeni alınan laptopların biosu güncellenmesini çok doğru bulmuyorlar siz ne düşünüyorsunuz.
okankurubas Megapat Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 996 Çözümler 2 Yer İzmir 6 Ekim 2013 #2 Bios sürümünü görmek için CPU-Z programını indir&kur. Kurduktan sonra programı çalıştır Mainboard sekmesine gir: Benim bios versiyonum bu sende aynı şekilde bakıp bios sürümünü bize söylersin bizde günce sürüm var mı yok mu diye bakarız.
Bios sürümünü görmek için CPU-Z programını indir&kur. Kurduktan sonra programı çalıştır Mainboard sekmesine gir: Benim bios versiyonum bu sende aynı şekilde bakıp bios sürümünü bize söylersin bizde günce sürüm var mı yok mu diye bakarız.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.471 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 6 Ekim 2013 #3 Okan senin de bios sürümün güncel değil F11 sürümü çıkmış kontrol edersen iyi olur. Sistem hatalarından arındırıldığı yazıyor iyileştirmede.
Okan senin de bios sürümün güncel değil F11 sürümü çıkmış kontrol edersen iyi olur. Sistem hatalarından arındırıldığı yazıyor iyileştirmede.
okankurubas Megapat Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 996 Çözümler 2 Yer İzmir 9 Ekim 2013 #4 Bu fotoğrafı koyduktan sonra bende bakayım dedim ve güncel bios'un çıktığını gördüm. Murat, bilgi için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2013
Bu fotoğrafı koyduktan sonra bende bakayım dedim ve güncel bios'un çıktığını gördüm. Murat, bilgi için teşekkürler.