desolte
Kilopat
Herkese selamlar, son zamanlardaki bilgisayarımın internet kopmaları, ping ve hız düşüklüğü sebebiyle, Wi-Fi kartını değiştirme kararı aldım ve kartımı.
www.dunyagrup.com
Intel Dual band AC 7260HMW ile değiştirdim gayet yeterli bir sonuç elde ettim. Kopmalar, oyunlardaki ani ping yükselmeleri ve hız, fark edilir derecede iyileşti. Bu konuda değişim yapmak isteyen arkadaşlar için, deneyimlerimi aktarmak istiyorum. Lakin şöyle bir husus var, her notebook ile uyumlu olmayabilir satıcıyla iletişime geçip alın derim.
Bilgisayarım: MSI GE60 2oe.
Özellikler:
i7 4700MQ.
RAM 16 GB 1600 MHz DDR3.
120 GB Adata SU650 SSD (ben değiştirdim)
GTX765M.
Eski Wi-Fi kartı: Azurewave 802.11b/g/n RTL8723AE.
Yeni Wi-Fi kartı: Intel Dual band AC 7260HMW.
Bir türlü odaklayamadım kusura bakmayın.
İnternet hızım: Superonline download 50 Mbps - upload 5 Mbps.
Hız testleri iki kart ile aynı mesafe ve aynı engelleri içermektedir: 5-6 metre mesafe ve 1 tuğla duvar (1 saat ara ile yapıldı)
Eski kart test 2.4 GHz:
Yeni kart test 2.4 GHz:
Son test neden fazla çıktı anlamadım. Muhtemelen server kaynaklı bir yanlış değer.
Yeni kart test 5 GHz:
Sanırım site burada tam bozuldu, internet hızım bu kadar yüksek değil. Siz bu değerleri 50 Mbps olarak kabul edebilirsiniz.
Intel Dual Band AC 5Ghz 7260HMW WiFi+Bluetooth 4.0 PCIe Half Mini Wifi Card
Intel Dual Band AC 5Ghz 7260HMW WiFi+Bluetooth 4.0 PCIe Half Mini Wifi Card
Bilgisayarım: MSI GE60 2oe.
Özellikler:
i7 4700MQ.
RAM 16 GB 1600 MHz DDR3.
120 GB Adata SU650 SSD (ben değiştirdim)
GTX765M.
Eski Wi-Fi kartı: Azurewave 802.11b/g/n RTL8723AE.
Yeni Wi-Fi kartı: Intel Dual band AC 7260HMW.
Bir türlü odaklayamadım kusura bakmayın.
İnternet hızım: Superonline download 50 Mbps - upload 5 Mbps.
Hız testleri iki kart ile aynı mesafe ve aynı engelleri içermektedir: 5-6 metre mesafe ve 1 tuğla duvar (1 saat ara ile yapıldı)
Eski kart test 2.4 GHz:
Yeni kart test 2.4 GHz:
Son test neden fazla çıktı anlamadım. Muhtemelen server kaynaklı bir yanlış değer.
Yeni kart test 5 GHz:
Sanırım site burada tam bozuldu, internet hızım bu kadar yüksek değil. Siz bu değerleri 50 Mbps olarak kabul edebilirsiniz.