MSI GE60 2PC-091XTR alıyorum, Yorumlarınız?

mavcieo

Kilopat
Beyler merhabalar MSI GE60 2PC-091XTR Apache i5-4200H 2.8GHz 8GB 1TB 2GB GTX850M 15.6" FreeDOS Notebook | hızlıal.com bu pc yi almaya büyük ölçüde karar verdim ve yorumlarınızı bekliyorum gerçekten çok önemli.

Öncelikle sorumlarım şunlar:

1-) Isınma açısında nasıldır yani fazla ısınmaz değil mi ?
2-) Laptop gördüğünüz gibi i5 sıkıntı çekermiyim sizce?
3-) MSI servisi hakkında fazla bir bilgim yok nasıldır iyi midir ?
4-) Son olarak gördüğünüz gibi ssd yok. Aldıktan sonra taktırabilirim değil mi sıkıntı olmaz?

Beyler bu sorular aklımı karıştırıyor cevaplarsınız çok yardımcı olmuş olursunuz. Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler :)

Not: Laptopu ünide kullanacağım ve beni en az 4 yıl götürmesi lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba
SSD kendın takamazsın dıye bılıyorum cunku kutuyu söktugun anda garantısı gidiyor diye biliyorum. Senın kullanmana baglı biraz da kardeş 4 yıl gitmesi. Sabah akşam açık olursa oynarsan zor gider 2 yıl gider. Hızlıal.com aldıgın ıcın garantiye msı servisi bakmıyor olabilir. Sitenin yetkili servisi bakabilir. İstanbulbilişimde öyle. i5 alcana 1-2 ay daha para biriktirsen i7 alsan daha iyi olmazmı kardeş? Okadar para vercen almışken iyisini al derim hayırlı olsun .

1. Maxwell olduğundan dolayı 700M'lere göre daha az ısınır.
  2. Sorun olmaz, yeterlidir Haswell.
  3. Bi ASUS değildir ama yine de iyidir. ServisPoint bakar.
  4. Çok rahatlıkla mSATA SSD takabilirsin.

Merhaba
SSD kendın takamazsın dıye bılıyorum cunku kutuyu söktugun anda garantısı gidiyor diye biliyorum. Senın kullanmana baglı biraz da kardeş 4 yıl gitmesi. Sabah akşam açık olursa oynarsan zor gider 2 yıl gider. Hızlıal.com aldıgın ıcın garantiye msı servisi bakmıyor olabilir. Sitenin yetkili servisi bakabilir. İstanbulbilişimde öyle. i5 alcana 1-2 ay daha para biriktirsen i7 alsan daha iyi olmazmı kardeş? Okadar para vercen almışken iyisini al derim hayırlı olsun .

SSS kendi takar. Garanti konusunda sorun olabilir evet. Bunun için servise taktırabilir.
4 yıl çok rahat gider. Ben GT 680'i gece gündüz 4 sene kullandım.
MSI servisi bakıyor. Gold paralel ithalat yapan firma.
i7 bence şart değil.

Recep hocam sizce gerçekten alıyımmı bu laptopu aslında gönlüm asus n550jk-cn167d de ama bütçesi beni aşıyor şu an bu bütçeme hemen hemen uygun gibi üni de felan kullanacağım için hızda benim için önemli gerçekten sıkıntı yaşamam değilmi

2600 liraya asus n550jk-cn167d modelini havale ile sadecenotebook.com dan aldım. Eğer para biriktirebilirim diyorsan bekle derim 150 lira fark var aralarında.

Hocam havale ile nasıl alınıyor benimde bulduğum bi sitede havale ile ucuz oluyor nasıl aldığını anlatabilirmisin rica etsem

Sitede ödeme bölümüne geldiğinde havale/eft ile ödemeyi seçeceksin, bu seçenekle sitenin hangi bankalarda hesapları olduğunu görebilirsin. Böylece hesap no veya IBAN ile para aktarımını gerçekleştirebilirsin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı