MSI GE60 2PC-091XTR Apache vs MONSTER® ABRA A5 V1.1

Asus özellikler bakımında işlemci konusunda önde duruyor. Ama dediğim gibi bu bir oyuncu bilgisayarı işlemci olarak i5 yeterli. Asus'un soğutması nasıldır ? Ben hiç incelemedim. Klavye farkı var. Kasa kalitesi MSI daha iyi duruyor. Fakat Asus oyuncu bilgisayarı görünümünde değil bana göre.

Ben de aynı çelişkideyim.Tasarım ve ekran boyutuyla msi bana göre epey önde ama performans olarak monsterın biraz gerisinde kalıyor.İkisinden birini alıcam.Hayırlısı be gülüm

Cidden 2 ürün arasında gel git yaşıyorum hayırlısı dedik ama bilenlere danışmak lazım konu biraz daha ilerlerse sevinirim.

Bunu 17.3 lükle
17.3lük modeliyle 15.6 modelin farkı ne çünkü 17.3 lük olanaını düşünüyorum

@Sociologist eline sağlık kardeşim bizi aydınlattığın için. Bende msi alıcam almak isteyen arkadaşlar hiç naz etmeden msi alsınlar.

@Sociologist eline sağlık kardeşim bizi aydınlattığın için. Bende msi alıcam almak isteyen arkadaşlar hiç naz etmeden msi alsınlar.
Ama şunu ututma eğer bir youtuber (youtube'a video yükleyen kişi ) isen render hızın monster'da daha yüksek olucaktır ben performans oyuncsuyum tasarım biraz daha geride kalıyor bende o yüzden monster'ı tercih ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…