Msi Ge60 2pc-091xtr Wifi-Ping Sorunu

Spycix

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle Merhabalar. Arkadaşlar 1 gün önce msi ge60 2pc-091xtr apache adlı laptop aldım. Laptopa win 8.1 ve driverları kurdum her şey sorunsuz gibiydi ama bir sorunlar karşılaştım. Online oyun oynuyorum. (Dota) Beyler milletin kurduğu oyunlardan birine giriyorum ve oyunun dolmasını bekliyorum. Yani 10 kişi olunca host oyunu başlatacak ve başlayacağız ama ben o bekleme yerinde birden düşüyorum bunu birçok kez denedim giriyorum.

Oyun başlayamadan düşüyorum sonra baktım ki pingim birden yükseliyor. Ama bunu ilk defa bu pc de yaşadım ve internetim 25 mb süperonline internetle alakası olmadğığna eminim 3 bilgisyarda da denedim 1i masaüstü idi 3'ünde de sorun yok ama bu msi da giremiyorum.
Beyler çok acil yardımınıza ihtiyacım var cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok hocam duvar felan full çekiyor wifi ben bunu söylediğim gibi 1 gün önce aldım benim bundan önceki laptoplarla sorunsuz oynuyordum aynı yerden internet veya wifi le alakası yok diye düşünüyorum hocam

Sorunu çözemedim yardımlarınızı bekliyorum

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı