MSI GE60-2PC-278TR veya MONSTER ABRA A7 V3.1

smtncr

Hectopat
Daha fazla  
MSI GE60 APACHE CORE İ7 4710HQ 2.5GHZ-16GB-1TB-15.6''-2GB-W8.1 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar veya MONSTER® ABRA A7 V3.1 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA bu iki model arasında kaldım. Ekran kartı ne kadar fark yaratır? Monster'da kasa inceliği kalitesi ekran parlaklığı nasıl? Üniversiteye dışarıya rahatça götürebileceğim şıklığı önemli, Crysis 3, Thief, Battlefield 4 tarzı oyunlar oynayabileceğim ısı değeri iyi (HP Pavilion dv6 kullanıcısıyım fan sesi ısınması kapanması) hangisini tercih etmeliyim? MSI daha ucuza buldum fakat FreeDOS'dan hiç anlamadığım için Vatan'ı seçtim. 8.1 kurulumu alımı felan ne kadar maliyet farkı oluşur? FreeDOS önerebilecekler adım adım ne yapmam gerektiğini anlatabilirse çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben MSI tavsiye ediyorum. Monster hemen gelmiyor kapına. Belirli bir teslim süresi var ve çoğu zaman aşılıyor. FreeDOS'tan korkma. Technopat'ın bir rehberi var. Buna göre yapabilirsin. Hatta videodaki cihaz dahi MSI GE60 :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim ama şu ana kadar hiç satın almadım bide ona para vermek istemiyorum hep int cafe lerde yüklettim ilk defa windows kurcam internet cafelerede güvenemiyorum burdan indirdiğimin belli bir süresi varmı veya ürün anahtarı bulabilrsem forumlardan felan olurmu?

Yok windows 8.1 kurucam ondan şüphem yokda o 2 videodaki dosyalar aynı değilmi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu arada çok teşekkür ederim gecenin 3ünde bilgilendirdiğin için...

Yok windows 8.1 kurucam ondan şüphem yokda o 2 videodaki dosyalar aynı değilmi?

Bu arada çok teşekkür ederim gecenin 3ünde bilgilendirdiğin için...

Evet aynı işletim sistemi. Yukarıdaki linkte konuyu verdim zaten. Oradan indireceksiniz.

MSI alacaksanız Windows 7 kurun. MSI Win8 driverları sıkıntılı.

Kaynak rica edeceğim sizden. Windows 8 sürücüleri sıkıntılı olduğu için zaten bütün MSI'lar Windows 8 ile geliyor ve MSI sürücülerini en çok güncelleyen firmalar arasında.

Yalan yanlış bilgiler vermeyelim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı