MSI GE60 APACHE CORE İ7 4710HQ 2.5GHZ-16GB-1TB-15.6''-2GB-W8.1 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar veya MONSTER® ABRA A7 V3.1 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA bu iki model arasında kaldım. Ekran kartı ne kadar fark yaratır? Monster'da kasa inceliği kalitesi ekran parlaklığı nasıl? Üniversiteye dışarıya rahatça götürebileceğim şıklığı önemli, Crysis 3, Thief, Battlefield 4 tarzı oyunlar oynayabileceğim ısı değeri iyi (HP Pavilion dv6 kullanıcısıyım fan sesi ısınması kapanması) hangisini tercih etmeliyim? MSI daha ucuza buldum fakat FreeDOS'dan hiç anlamadığım için Vatan'ı seçtim. 8.1 kurulumu alımı felan ne kadar maliyet farkı oluşur? FreeDOS önerebilecekler adım adım ne yapmam gerektiğini anlatabilirse çok teşekkür ederim.
Ben MSI tavsiye ediyorum. Monster hemen gelmiyor kapına. Belirli bir teslim süresi var ve çoğu zaman aşılıyor. FreeDOS'tan korkma. Technopat'ın bir rehberi var. Buna göre yapabilirsin. Hatta videodaki cihaz dahi MSI GE60
Teşekkür ederim ama şu ana kadar hiç satın almadım bide ona para vermek istemiyorum hep int cafe lerde yüklettim ilk defa windows kurcam internet cafelerede güvenemiyorum burdan indirdiğimin belli bir süresi varmı veya ürün anahtarı bulabilrsem forumlardan felan olurmu?
Ürün anahtarını Google'dan bulun. Technopat kanalında çok fazla rehber var. Yapamazsanız da bir yere götürürsünüz ama kesinlikle en güncel Windows olan Windows 8.1 kurun. Windows 7, o makineye hakaret olur.
Kaynak rica edeceğim sizden. Windows 8 sürücüleri sıkıntılı olduğu için zaten bütün MSI'lar Windows 8 ile geliyor ve MSI sürücülerini en çok güncelleyen firmalar arasında.