Bu yöntemde konuda değinildiği gibi yükleme yöntemi ustaca yapılmış bu yöntemle ilgili bilgi birikim yok sanırım bunu başaramayacağım ama ilgin için teşekkür ederim
İnşallah alternatif bir yol bulabilirim.
Recep Abi Yardımcı olabilir misiniz
@Recep Baltaş
[Çözüldü]
MSI GE60 2PC-400XTR Mac Os x Mavericks 10.9.3 Boot hatası
Kardeşlerim
Sonunda boot ettim ve mac os x 10.9.3 Mavericks sürümünü kurdum
Bu sevincim çok kısa sürdü
Öncelikle gözden kaçırmış olduğum nokta vuruşları ve forumda konu açan arkadaşların çözümlerini denedim.
İsterseniz boot sorununu nasıl düzelttiğimi ve kurulumu başarılı bir şekilde tamamlama aşamalarını anlatayım.
1.Adım
Öncelikle Bios ayarlarından / Boot mode ->UEFI olarak seçmiştim bu seçimi [ LEGACY ] olarak düzelttim ve ayarları yeniden kaydettim.
2.Adım
Clover Bootloader / Options / Boot Args komut satırına yeni komutlar ekledim
-v npci=2000 -x dart=0 GraphicsEnabler=No IPGEnabler=Yes
3.Adım
Graphics Injector Menu / Intel Inject [ + ] boşluk tuşu ile devre dışı bıraktım.
Alt satırda bulunan FakeID: kısmına ekran kartımın numarasını girdim
0x04060000
sonuç olarak Mac Os X Mavericks USB Boot ettim , en son takıldığım Bluetooth completed hatasında yaklaşık 10 sn. bekledikten sonra kurulum ekranı ile karşılaştım.
@Recep Baltaş
Biliyorum çok yoğunsunuz Recep abi uygun bir zamanda bir çözüm bulmanızı ümit ediyorum şimdiden teşekkür ediyorum.
Boot sorununu bu şekilde aşmayı başardım rehberi dikkatlice izlemeye devam ettim clover boot loader yüklemeye sıra geldi işte tam burada Clover boot loader'den UEFI Boot dosyalarını USB den Hdd atmak için
çalıştırdım , Extra menüsünden Mount EFI dedim .
Ekranda USB belleği Mount EFI bölümünü ibraz ettiğini mesaj olarak gösterdi fakat;
Masaüstünde Mount edilen UEFI göremiyorum birde taktığım 2. USB belleğide görmüyor sorun burda.