MSI ge60 2pc-496xtr Apache core i5-4200H

iyimi kotumu

• alma-Kötu

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    14
Aynı modeli 7 aydır kullanıyorum, tek eksiği SSD olmaması ama sonradan alabilirsin tabiki. Herhangi bir problemle karşılaşmadım henüz memnunum, size de tavsiye ederim.

Battlefield 4 ve Far Cry 4 gibi oyunları kaldırır mı ? Oyun videosu çekeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabi ki kaldırır ama ultrada zannetmiyorum. Oyun videosu çekeceğiniz için pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum. 30 FPS altını görebilir. Orta (high, medium gibi) ayarlarda çok rahat video çekebilirsiniz. Yinede size son önerim MSI ge60 GTX 9 serisi yolda. Resmi sitesinden bakabilirsiniz modellerine. Yakın zamanda ülkemize gelir diye düşünüyorum.

Fiyatı ne kadar olur sizce ? En fazla 2500 TL gibi bütcem olacak. O yüzden bu gösterdiğim bilgisayarı almayı düşünüyorum. Bunun dışında bu özelliklerle 2500 TL'ye bir pc varsa söyleyin. Son olarak bu pc yi aldığımda ek olarak ne alabilirim ?

Fiyatın tam olarak ne olacağını bilemiyorum ama 2500 TL'den fazla olacağını düşünüyorum. Aklınızda bulunması adına bir öneriydi sadece. Bu fiyata bu bilgisayarın dışında çok fazla seçenek yok. Yani vardır ama bu performansta zor. Dediğim gibi doğru seçim olur sizin için. Ek olarak SSD alabilirsiniz.

Fiyatı ne kadar olur sizce ? En fazla 2500 TL gibi bütcem olacak. O yüzden bu gösterdiğim bilgisayarı almayı düşünüyorum. Bunun dışında bu özelliklerle 2500 TL'ye bir pc varsa söyleyin. Son olarak bu pc yi aldığımda ek olarak ne alabilirim ?
2500TL bütçe ile 950m 960m leri beklemek olmayacak dua olur. GE60 işinizi görür.BF4 te gtx850m ultrada 20 fps verir, high 45 fps dolayları videolar çekersiniz rahatlıkla. Bide SSD çektin mi tadından yenmez.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı