Msi Ge60 2Pc Apache Format Atma ?

dedeadem

Hectopat
Yer
kocaeli
Daha fazla  
Meslek
otomativ
Selam Arkadaşlar Konu Başlığında Belirttiğim Gibi Orjinal Kendisinden Lisanslı Bir Şekilde Aldım Format Atmak İstiyorum Bios'dan Bu İşlemi Yaparsam Driverlerinide Kendisi Otomatik Kurar mı Nortona Kadar Herşeyi Fabrika Ayarlarındaki Gibi (Bu İşlemi Fabrika Ayarlarıyla Yapmak İstemiyorum)

Format atınca otomatik nasıl kuracak nortona kadar? Laptopun kendi format sistemini çalıştırırsanız ancak ilk aldığınız günkü orjinal haline döner tüm sistem ve programlar kurulmuş halde. Bir nevi fabrika ayarlarına geri döndürme, sıfırlama diyebiliriz. Fabrika ayarları yapmak istemiyorum demişsiniz bunu yapmadan ancak formatla sadec windows kurarsınız. Yada format atıp tüm program ve driverlerinizi kurarsınız ve bazı yedekleme programlarıyla yedeklersiniz windowsda sorun yaşarsanız aldığınız yedeğe geri dönersiniz.

Anladım Biosda varmış ön yükleme gibi bir durum hani dedim o şekil birşey olabilirmi bide laptop alırken cd felan iki adet felan çıktı önemli driver felan bi cd yok o yüzden dedim Fabrika Ayarlarına yükledim dünde Böyle Devam Edicez Ozaman Sıfır Gibi Oluyor Madem Ayrıca Msi Sitesinde Driver Mevcut Ama Anlamıyorum Hangisi Önemli Die Bide Hepsini Yüklerim Pc Kasar mı Acaba Diye Kararsız Kaldım Geniş Bir Şekilde Araştırmak Lazım Burda Fazla Zaman Geçiricem Öğrenirim Ozaman :) Tşkler Cevabın İçin

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı