MSI Ge60 2PC mi ASUS N550JK mı Almalıyım ?

Hayır Msi sadece oyun için diğer konularda Asus daha üstün gelir.https://www.technopat.net/sosyal/konu/asus-n550jk-cn167d-İncelemem.71512/

Kardesim asusun tek pozitif yani tasinabilirligi msidan biraz daha hafif. Msinin negatif noktasi ise freedos olmasi yani bi 200-250 tlde isletim sistemine vereceksin tabi kenfi lisansin uoksa onun disinda msi verdigin parayi her turlu hak eder ve performansda asusu 5 katlar. Asus ses donanimi ve tasinabilirlik sunmus ama yok ben oyunda oynayacagim dersen msi al 2-3 sene tum oyunlari donmadan ve hizli bir sekilde oyna derim...

Asus yaninda gelen gelen subbowfer ile kaliteli ses cikisi sagliyor ama asustan iyi degil diyede msi'n sesi cok kotu olmuyor msida gayet guclu bir surround sistemine sahip ve ses cikisida gayet guclu asusun sesten baska ne avantaji var 16 gb bellek diyecekseniz acikcasi suan icin 8 gbden fazlasi gereksiz diye dusunuyorum...ayrica msi gamer laptop oldugundan turbo fan ile daha iyi bir sogutma sagliyor...

Ya her bilgisayarda oynarsin muhim olan cihazin ne kadar performansli oyun oynattigi msi killer ag destegi ile multiplayer oyunlarda daha guclu baglanti sagliyor ayrica dedigim gibi kasa ici sogutma sistemi uzun sureli oyun oynamada bile isinmayi en aza indiriyor zaten kasanin agir olmasindaki en buyuk etken sogutma sistemi ayrica adi ustunde gamer laptop adamlar herseyi oyun icin tasarlamis baslat tusunu bile oyuncular icin kaldirmislar ama dediginiz gibi asus tasarim ses ve tasinabilirlik bakimindan alinabilir bir laptop mesela ofiste felan kullanmasi guzel olur ama ben oyun oynamak icin alacaksam laptobu kesinlikle msi alirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…