MSI GE60 2QE-1095XTR Apache Pro nasıldır?

Konudaki laptopu almalımıyım?

• Evet

Oy: 0 0,0%
  • Hayır

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    4

Mstfaatess

Hectopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Başlıkta belirttiğim bilgisayarı almak istiyorum. Arama motorunda bu model hakkında fazla bir şey bulamadım. Bir de buraya danışmak istedim.

Sizde 3500-4500 TL arası gamebook önerilerinizi bekliyorum. SSD olması elzemdir.
Üniversite hayatımda bana eşlik etmesi için almak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Almak istediğim sistem yorumlarsanız sevinirim.
MSI GE60 2QE-1095XTR Apache Pro Core i7-4720HQ 16GB 2x128GB (256GB) SSD SuperR2 +1TB GTX960M 15.6" Full HD FreeDos | sanalmarketim

Konuyu güncelliyorum bir soru ile. 256GB SSD'li modelini mi almalıyım? 700 TL bir fark var. Ya da 128 GB SSD olan modelini mi almalıyım? Fiyat farkı çok fazla. Bu da diğer modeli.
MSI GE60 2QE-1093XTR Apache Pro Core i7-4720HQ 8GB 128GB SSD +1TB GTX960M 15.6" Full HD FreeDos (Hediyeli) | sanalmarketim

Son düzenleyen: Moderatör:
4.500 max ve kendim ssd eklemek istemiyorum.Monster önermeyin monster sevmiyorum baska yorumu olanları bekliyorum konuya.

Eğer aklın varsa msiden uzak dur.
Ge60 apache kullanıcısıyım keşke almasaydım dedim. Laptop 2aylık 2.servise gidişi.Msi ge60-70 apacheler çok ısınıyor tek fanlı çünkü.Bence laptopa gerek yoksa ps4+masaüstü pc topla daha iyi çünkü daha performanslı ve ısınma gibi problemleri yok.Ama laptop diyosan bence asus rog serisine yönel.Birde vatandan alıcaksan hemen vazgeç müşteri hizmetleri berbat ürünüm 1 aylıkken değiştirmek istedim üreticinin onayı lazımmış pfff.Neyse asus rog serisinden seç beğen al...

Bu görüşüne katılmıyorum aklın varsa msi den uzak dur demene.Haksızlık etme eğer tamam ısınma sorunu varsa şu sorunu var başka modele yönel diyip öneri yapman gerekir neyse dediğin seriye baktım fakat ondada tek fan var ?

Başka önerisi olan varsa konu halen güncel.

Msi istiyorsan ge62-72 apache al.Güzel bir model 2 fanlı gtx965m bunu alabilirsiniz.

İnceliyorum biraz bütçeyi aşıyor.Bakmakta yarar var.

Sanırım bu modelin ısınma sorunu var. Almaktan vazgeçiyorum ge72 modeline yöneldim.

Yok dostum ısınıyor diğer tüm bilgisayarlar gibi ama kendini soğutabilecek kapasitede eğer düzgün kullanılırsa, donanımsal ya da yazılımsal sıkıtı yoksa. 965M'li model şu an daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…