MSİ GE60 2QE Apache Pro USB Bağlantı Kopma Sorunu
Selamlar Herkese;
Yaklaşık 1 ay önce İstanbul Bilişimden MSİ GE60 2QE Apache Pro satın aldım. Geldiği ilk günden beri laptopun USB 3.0 ve 2.0 olmak üzere bütün yuvalarında aynı problemi alıyorum. Problem şu durumlarda ortaya çıkamktadır; 1 TB Toshiba 7200 3.0 HDD, Lg G3 orjinal USB kablosu ve TP Link TL-WN8200ND model kablosuz adaptör. Ne zaman bunlardan birini herhangi bir yuvaya taksam USB bağlandı sesi alıyorum ama hemen arkasına çıkarıldı sesi geliyor. Sürekli devam ediyor sanki temassızlık varmış edasıyla. Fakat a4Tech x5 mouse yada Logitech g103 klavye taktıgım zaman herhangi bir sorun yaşamıyorum. Başka laptoplarda masaüstü bilgisayarda denedim kablo yada ürünlerde sıkıntı yok. Sıkıntı anladığı kadarıyla laptopta. Windows 7 Ultimate, Windows 8.1 Pro , Windows 10 olmak üzere 3 sistemde denedim. Driver problemi olabilir diye defalarca yeniden yükledim yada format attım ama problem devam ediyor. Anladığım kadarıyla USB den yüksek güç tüketen ürünlerde bu problemle karşılaşıyorum benim tezim bu. Var mı yardım edebilecek arkadaş
@Recep Baltaş @Ali Güngör