ByTMY Hectopat Katılım 4 Temmuz 2013 Mesajlar 17 8 Temmuz 2013 #1 Arkadaşlar cihaz geldi ama ssd'ye kurdum. Hardiskim görünmüyo. Baştan kurmak istiyorum bios açılmıyo. PC açılırken intel yazıyo sadece napmam lazım?
Arkadaşlar cihaz geldi ama ssd'ye kurdum. Hardiskim görünmüyo. Baştan kurmak istiyorum bios açılmıyo. PC açılırken intel yazıyo sadece napmam lazım?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 8 Temmuz 2013 #2 Bilgisayarı yeniden başlat dersen açılışta BIOS'a girebilirsin. Kapat aç yaparsan giremezsin.
ByTMY Hectopat Katılım 4 Temmuz 2013 Mesajlar 17 8 Temmuz 2013 #3 Recep Baltaş dedi: Bilgisayarı yeniden başlat dersen açılışta BIOS'a girebilirsin. Kapat aç yaparsan giremezsin. Genişletmek için tıkla... Windows 8i kurdumda sorunlar var.Wifi driverini yükledim ama wifi calışmıyor..
Recep Baltaş dedi: Bilgisayarı yeniden başlat dersen açılışta BIOS'a girebilirsin. Kapat aç yaparsan giremezsin. Genişletmek için tıkla... Windows 8i kurdumda sorunlar var.Wifi driverini yükledim ama wifi calışmıyor..