Yok. İki çözüm var. Ya USB Wireless adaptör ya da modül değişimi.
Üstadım bende de aynı model laptop var. Ben de mac os x mavericks kurmak istiyordum ama daha başında Raw dosyasını usb ye atmada sıkıntı yaşıyorum
İşbu konuda bununla alakalı hata mesajını görebilirsiniz.
Burada sormak istediğim ise: halihazırda wi-fi usb adaptör zaten kullanıyorum. Bunu mac os x te de kullanabilir miyim?
Bu kullandığım ürün ==>>
Cisco
Ve başka herhangi bir uyumsuzluk yaşar mıyım? (ses gibi)
Aslında oldukça fazla sorum olacak ancak henüz araştırma kısmını bitirmediğim ve işe de başlayamadığım için şimdilik bu kadarı yeter.
Eveeet.
İlk Sorunumuzu Raw dosyasını Usbye yazdırırken yaşamıştık.
Çok şükür ki, ikinci sorunumuzu hiç vakit kaybetmeden aldık
Usbden boot edince yazılardan sonra direk siyah ekranda kalıyorum. Maalesef kurulum ekranı gelmiyor...
Sitede biraz gezdim ancak ilacı bulamadım. Siz bu konuya bakarken ben biraz daha dolanayım bakalım
Evet arkadaşlar. Geceler boyu süren denemeler, araştırmalar, soruşturmalar artık nihayete erdi
Geldiğim son nokta da ilk mesajdaki laptopa mavericksi kurdum ancak başarılı bir kurum olduğunu pek sanmıyorum
Sesi ve desteklemediği için de ethernet ve wi-fi kartını çalıştıramadım.
Nvidia ekran kartını yüklemeyi ise hiç denemedim bile
İntel hd ekran kartı çalıştı yada ben öyle zannediyorum
Harici wi-fi adaptörümün de -hesapta- desteklediği kexti bulup yüklememe rağmen onu da çalıştıramadığım için;
Ve internetsiz Mac'in de bir işe yaramayacağı için: bu maceraya şimdilik bir ara veriyorum.
Eğer zamanında bu konuyla ilgileneceğimi bilseydim; Mac destekleyen bir laptop almaya gayret ederdim. En azından wi-fi kartını öyle alabilirdim.
Mac Os'a ihtiyacım olmadığı ve sadece birşeyler öğrenebilmek adına, özellikle de Recep Baltaş'ın kendi msi laptopuna (farklı ve wi-fi modülü modifiyeli
) çok başarılı bir kurulum yapmasının da verdiği gazla girdiğim bu maceradan, güzel anılarla ayrılıyorum.
Fakat kafamda takılı kalan bazı sorunların cevaplarını araştırmaya devam edeceğim.
Hazırlamış oldukları envai çeşit harika rehberler dolayısıyla Technopat ailesine şükranlarımı sunarım.
Kalın sağlıcakla....