E Emirhan1 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 13 21 Ağustos 2013 #1 Olumlu ve Olumsuz Görüşler Bekliyorum..
S Sercan Yeşil Ziyaretçi 21 Ağustos 2013 #2 Bana göre olumsuz yanı yok. Herkes kasasını beğenmiyor e haklılar hep titanyumdan kasa kullanınca plastik biraz düşük geliyor. Senin bütçen ne kadar ?
Bana göre olumsuz yanı yok. Herkes kasasını beğenmiyor e haklılar hep titanyumdan kasa kullanınca plastik biraz düşük geliyor. Senin bütçen ne kadar ?
MasterSlavePair Kilopat Katılım 18 Ağustos 2013 Mesajlar 138 21 Ağustos 2013 #3 Ben dün sipariş verdim bekliyorum, elime ulaşınca görüşlerimi yazarım. Fiyat performans olarak güzel ancak kasa olarak bana da biraz zayıf geldi. Ama ben oyunuma bakarım, sonuçta ortalık yerde sergileyecek değilim.
Ben dün sipariş verdim bekliyorum, elime ulaşınca görüşlerimi yazarım. Fiyat performans olarak güzel ancak kasa olarak bana da biraz zayıf geldi. Ama ben oyunuma bakarım, sonuçta ortalık yerde sergileyecek değilim.
S Sercan Yeşil Ziyaretçi 21 Ağustos 2013 #4 Kasası beklediğinden çok hoş çıkacak sana bunun güvencesini veriyorum. Çok hoş bir bilgisayar hayırlı olsun.
Kasası beklediğinden çok hoş çıkacak sana bunun güvencesini veriyorum. Çok hoş bir bilgisayar hayırlı olsun.