Bugün ürünü aldım ve 2-3 gün içerisinde elime geçecek.Şimdi bu pcyi almışken 100 tl world puanımda var güzel bir ssd almayı düşünüyorum.Fakat bilgisayarımda ssd mi yoksa mSata ssd mi olduğunu bilmiyorum.Donanım özelliklerinde de böyle bir bilgiye ulaşamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.
Ek olarak mSata sddler pahalı ve az performans veriyor diyorlar.Bu ürünün içine normal ssd takmam için hangi slotun bulunması gerekiyor bunu da aydınlatırsanız sevinirim.
İyi günler.
Şu fotoğrafı buldum ve fotoğrafta SSD yazıyor kocaman Oraya istediğim ssdyi takabilir miyim? Bir de sol tarafta ssd var sanırım o nedir mSata mı ?
Hocam bir şey daha var sanırım şimdi farkettim bende fotoyu bulduğum sitede arkadaş bu PC'nin i7 olan ve 128 gb hediyeli cihazını almış,bunun incelemesini yapmış.Benim alacağım i5 ve hediyesiz olanı donanımlar arası bir farklılık olur mu ?
Şöyle anlatayım:
Şayet hediye niyetine verilen şey donanımsa farklılıklar olabilir. Hem şöyle bir şey zaten fiyattan da anlaşılacağı gibi sende biliyorsun ki bazı donanımların düşük. İşlemci bir örnek. Fakat sana donanımlar düşük gelir ancak senin takman, yükseltme yapman için imkanları vardır.
Şöyle anlatayım:
Şayet hediye niyetine verilen şey donanımsa farklılıklar olabilir. Hem şöyle bir şey zaten fiyattan da anlaşılacağı gibi sende biliyorsun ki bazı donanımların düşük. İşlemci bir örnek. Fakat sana donanımlar düşük gelir ancak senin takman, yükseltme yapman için imkanları vardır.
Kesin bir düşünceye varmadan önce unutmayın ki ben bu cihazı kullanmadım sadece bildiğim kadarıyla anlattım. Eksiğim ve ya yanlışım olabilir. Ayrıca cihazınız geldiğinde MSI müşteri temsilcisini arayıp sorarsanız daha ayrıntılı kesin bilgiye ulaşırsınız.
Kesin bir düşünceye varmadan önce unutmayın ki ben bu cihazı kullanmadım sadece bildiğim kadarıyla anlattım. Eksiğim ve ya yanlışım olabilir. Ayrıca cihazınız geldiğinde MSI müşteri temsilcisini arayıp sorarsanız daha ayrıntılı kesin bilgiye ulaşırsınız.