Aslında kararım en çok Asus olandan yana ve sanırım onu alacağım ama yinede bir sorayım dedim.
Arkadaşlar bütçem en fazla 3500 TL ve ben 3 farklı marka ve model arasında kaldım. Ayrıca yakın fiyata daha farklı ve iyi modeller de önerebilirsiniz. Sizden tek isteğim bana bu 3 modelden (veya önereceğiniz modelden) en iyisini seçmeniz ve diğerlerine göre artı ve eksilerini, neden seçtiğinizi yazmanız. (Üşengeçler sadece seçtiği modelide yazabilir )
Bu arada alacağım bilgisayarı biraz uzun süreli kullanmak istiyorum (4-5-6 yıl gibi). Şimdiden çok teşekkürler.
(Arkadaşlar aslında sınırım 2700 TL civarında. Bu modellere yakın performans gösterecek ve cebimi yakmayacak modellerde önerirseniz çok mutlu olurum. Çünkü kendimi çok fazla zora sokmakta istemiyorum.)
Asıl soru 2700 TL bütçeyle 3500 TL'lik dizüstüyü nasıl alabileceğim.. Benim düşüncem iyi bir şey al fazla para ver ama yıllarca kullan.
Eğer asusu düşünüyorsanız söyle bir ürüne raslamıştım Asus N550JK-CN167D Notebook - ebrarbilgisayar.com
Sanırım tek farkı 8gb ram ve win8.Eğer elinizde yoksa , orijinal kullanmak istiyorsanız ve 16 ram de istiyorsanız zaten çok yakın bir fiyata geliyor ama sadece bilgilendirmek istedim.