EiosTheTechnopat Hectopat Katılım 16 Mayıs 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2015 #1 Ben bu gamebooku almaya karar verdim ancak Blu-Ray Combo denen şey kafamı karıştırdı. Araştırdım ve Blu-Ray okuma DVD yazma işini gördüğünü öğrendim. Yani, ben bu gamebooku alırsam DVD oyunları kuramayacak mıyım?
Ben bu gamebooku almaya karar verdim ancak Blu-Ray Combo denen şey kafamı karıştırdı. Araştırdım ve Blu-Ray okuma DVD yazma işini gördüğünü öğrendim. Yani, ben bu gamebooku alırsam DVD oyunları kuramayacak mıyım?
T Tahsin94 Kilopat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 714 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2015 #2 Tabiki kurarsın.
Rage Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2014 Mesajlar 1.071 Makaleler 3 Yer Space Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1526129312 25 Haziran 2015 #3 Combonun farkı; normal bir DVD Writer'ın yaptığı işin (DVD okuma-yazma) yanında Blu-Ray disk de okuyabilmektir.
Combonun farkı; normal bir DVD Writer'ın yaptığı işin (DVD okuma-yazma) yanında Blu-Ray disk de okuyabilmektir.