B Batuhan Görkem Ziyaretçi 5 Haziran 2014 #21 fthprlk'nin önerdiği laptopta eski mimari ekran kartı var. Benim önerdiğim ise daha performanslı ve yeni mimari. İşlemci sorun yaratmaz merak etmeyin.
fthprlk'nin önerdiği laptopta eski mimari ekran kartı var. Benim önerdiğim ise daha performanslı ve yeni mimari. İşlemci sorun yaratmaz merak etmeyin.
fthprlk Hectopat Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 123 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2014 #22 Yeni nesil ge60 apache almak mantıklı. Yani o linkini attığınız ge60 ı alabilirsiniz .
R renny12 Ziyaretçi 5 Haziran 2014 #23 Peki hangi siteden almaliyim vatanda bulabilir miyim ? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2014
B Batuhan Görkem Ziyaretçi 5 Haziran 2014 #24 Silinen üye dedi: Peki hangi siteden almaliyim vatanda bulabilirmiyim ? Genişletmek için tıkla... Bulamazsınız. Önerdiğim siteden alabilirsiniz. Hocam bence siz hızlıal.com güvenli midir? adında konu açın.
Silinen üye dedi: Peki hangi siteden almaliyim vatanda bulabilirmiyim ? Genişletmek için tıkla... Bulamazsınız. Önerdiğim siteden alabilirsiniz. Hocam bence siz hızlıal.com güvenli midir? adında konu açın.
R renny12 Ziyaretçi 5 Haziran 2014 #25 Tamam tesekkurler onerileriniz icin de su ekran boyutu koydu ya kucuk ekrani pek sevmem. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2014
Gunfheum Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 1.546 Makaleler 17 Çözümler 4 5 Haziran 2014 #27 Masaüstün de iyiymiş. Laptop en iyi fikir bence
R renny12 Ziyaretçi 5 Haziran 2014 #28 Yetiyor bana su an. Masaustu ilerde ne olur bilmem ama simdi iyi. Ge60 apache alacagim sanirsam. İnsallah memnun kalirim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2014
Yetiyor bana su an. Masaustu ilerde ne olur bilmem ama simdi iyi. Ge60 apache alacagim sanirsam. İnsallah memnun kalirim.
Vital Kilopat Katılım 21 Mart 2014 Mesajlar 140 Yer Tekirdağ/Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Haziran 2014 #29 Sanalmarketim yada pcdepodan al guvenilirlerdir. Fiyatlari hizliala gore daha uygun.
R renny12 Ziyaretçi 5 Haziran 2014 #30 Teşekkürler bakacağım.... Beyler benim istediğim laptop'u pc depodan veya sanal marketimden link atar mısınız? Bulamadım da. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2014
Teşekkürler bakacağım.... Beyler benim istediğim laptop'u pc depodan veya sanal marketimden link atar mısınız? Bulamadım da.