MSI GE60 Bios Update

Hisokaa

Kilopat
Daha fazla  
MSI GE60 2OE-215TR Laptop kullanıyorum. Yalnız bir türlü bios'un güncel olup olmadığını anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

xR7Qbn.jpg

MSI'ın sitesinden güncel bios indirdim. Dosyayı açtıktan sonra winflas64 exe dosyasına tıkladım ve yüzdelik olarak bir şeyler ilerledi ve bilgisayar kapandı. Yeniden bilgisayarı kendim açtım sürüm aynı duruyordu yalnız bilgisayar daha sesli çalışmaya başladı. Korkmaya başladım anakart falan yanar mı diye bi yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ana kart yansaydı burada olmazdınız. Aynı yöntemi bende yaptım çalışma düzeni dahada netleşti fakat ses olayı olmadı. Mümkünse nasıl bir ses artışı var gösterebilirseniz yahut anlatabilirseniz yardımcı olmaya çalışırız.

Ana kart yansaydı burada olmazdınız. Aynı yöntemi bende yaptım çalışma düzeni dahada netleşti fakat ses olayı olmadı. Mümkünse nasıl bir ses artışı var gösterebilirseniz yahut anlatabilirseniz yardımcı olmaya çalışırız.

Bir kaç saat aradan geçtikten sonra ses düzeldi. İlgilendiğin için sağol kardeşim. Yalnız bir sorum olacaktı. Sende benim gibi winflas64 dosyasından güncellediğini söylüyorsun. Yalnız bazıları bios menüsünden yapılmasını daha sağlıklı olduğunu söylediler. Bizim yaptığımızda gine sıkıntı olmaz değil mi ?

Son düzenleme:
Ben 2 aydır bu şekilde kullanıyorum her hangi bir sıkıntısını çekmedim hocam. Aynı işlevi gördüğünü söylediler forumdaki büyüklerimiz herhalde bana bu konuda yorum yapmak düşmez.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı