F fırat kaan bitmez Kilopat Katılım 18 Mart 2014 Mesajlar 47 19 Mart 2014 #1 Merhaba arkadaşlar, ben MSI GE60 Apache Pro almayı düşünüyorum fakat intenette Türkçe bir bilgi bulamadım. Alan arkadaşlar varsa inceleme olur yorum, video resim fark etmez bilgisayar hakkında biraz bilgi verebilirler mi ? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2014
Merhaba arkadaşlar, ben MSI GE60 Apache Pro almayı düşünüyorum fakat intenette Türkçe bir bilgi bulamadım. Alan arkadaşlar varsa inceleme olur yorum, video resim fark etmez bilgisayar hakkında biraz bilgi verebilirler mi ?
bedirhan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.121 Makaleler 7 Yer İstanbul-Avcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mart 2014 #2 Ürün daha yeni çıktı ve şu an Türkiye'de satışa sunulmadı o yüzden alabilen çok kişi yoktur. Ama bilgisayar hakkında söyleyebileceğim o fiyata alına
Ürün daha yeni çıktı ve şu an Türkiye'de satışa sunulmadı o yüzden alabilen çok kişi yoktur. Ama bilgisayar hakkında söyleyebileceğim o fiyata alına