Metaxa
Hectopat
Daha fazla
Recep Baltas'in paylastigi videolari izledim. On Numara olmus. UEFI ile USB kurulumuna giriyorum. Graphics injectorde olan o+'yi kaldiriyorum ve install diyorum. Biraz yazi aktiktan sonra PC reset atiyor surekli. Recep Baltas'in da bahsettigi Haswell icin gerekli olan patch I'i nereden indirebilir ve nasil kurabilirim? Videoda transmac ile kernel'i koyabilecegimiz soyleniyor. Nasil yapabilirim bunu ? Gecenin bu saatinde hackintosh kurulmaya koyuldum....
Patch Pm yi buldum. isaretledim fakat Bluetooth sikintisi cikiyor . gpu injectorun tikini de kaldirmistim oysa ki , hala sorunu bulamadim , yardimlarinizi bekliyorum
Arkadaslar son hali ile, Recep abinin videodaki kurulum oncesi islemleri harfi harfine yaptim , olmayinca graphicsenabler no igpenabler yes i ekleyip de denedim , her seferinde de resimde gordugunuz hatayi aliyorum
Patch Pm yi buldum. isaretledim fakat Bluetooth sikintisi cikiyor . gpu injectorun tikini de kaldirmistim oysa ki , hala sorunu bulamadim , yardimlarinizi bekliyorum
Arkadaslar son hali ile, Recep abinin videodaki kurulum oncesi islemleri harfi harfine yaptim , olmayinca graphicsenabler no igpenabler yes i ekleyip de denedim , her seferinde de resimde gordugunuz hatayi aliyorum