MSI GE60 Hackintosh kurulumu sorunu

Metaxa

Hectopat
Daha fazla  
Recep Baltas'in paylastigi videolari izledim. On Numara olmus. UEFI ile USB kurulumuna giriyorum. Graphics injectorde olan o+'yi kaldiriyorum ve install diyorum. Biraz yazi aktiktan sonra PC reset atiyor surekli. Recep Baltas'in da bahsettigi Haswell icin gerekli olan patch I'i nereden indirebilir ve nasil kurabilirim? Videoda transmac ile kernel'i koyabilecegimiz soyleniyor. Nasil yapabilirim bunu ? Gecenin bu saatinde hackintosh kurulmaya koyuldum....

Patch Pm yi buldum. isaretledim fakat Bluetooth sikintisi cikiyor . gpu injectorun tikini de kaldirmistim oysa ki , hala sorunu bulamadim , yardimlarinizi bekliyorum

Arkadaslar son hali ile, Recep abinin videodaki kurulum oncesi islemleri harfi harfine yaptim , olmayinca graphicsenabler no igpenabler yes i ekleyip de denedim , her seferinde de resimde gordugunuz hatayi aliyorum
j4yd8L.jpg

Chameleon ile kurmayı deneyin bakalım kuruluma geçecek mi ? Açılışta sürekli 1 tuşuna basın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Chameleon ile kurmayı deneyin bakalım kuruluma geçecek mi ? Açılışta sürekli 1 tuşuna basın.
Hocam install kisminda diyorsaniz eger, yani install a basip ardindan surekli 1111 deniyorum fakat tepki vermiyor ayni sekilde devam ediyor, eger sizde orayi belirtiyorsaniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kernel yamalanmasına gerek yok. Rehberi izleyin, TransMac ile GPU'nuz Nvidia ise, Nvidia'yı, AMD ise AMD kextlerini silin. Bunları yaptıktan sonra Clover Options girin, Graphics Injector kısmından InjectEDID [+] ve InjectIntel [ ] boş olacak şekilde ayarların öyle boot edin.

Uefi olmuyan diski şeçmeniz lazim. Chamelon uefi desteklemiyor.
legacy olan diski seciyorum hocam zaten, sorun aynen devam ediyor
Kernel yamalanmasına gerek yok. Rehberi izleyin, TransMac ile GPU'nuz Nvidia ise, Nvidia'yı, AMD ise AMD kextlerini silin. Bunları yaptıktan sonra Clover Options girin, Graphics Injector kısmından InjectEDID [+] ve InjectIntel [ ] boş olacak şekilde ayarların öyle boot edin.
onlari en basta ayarladim eksiksiz hocam. ayrica kernel yamalamasi yapmayinca idyi verip reset atiyor surekli, patch yapinca btooth erroru veren yere kadar geliyor

Arkadaslar FakeSMC haric butun kextleri sildim(rehberde belirtildigi gibi) bu sefer de sonuc bu .....
7o6OBa.jpg

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı