MSI GE60 ısınma sorunu

hasan553

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Bilgisayar MSI GE60-2PC APACHE. Bilgisayar ilk geldiği günden beri boşta 70-75 yükte 96-97 derece sıcaklıklarında çalışıyor tam 2 kez servise gönderdim ikisinde de bir problem yok denildi. İlk yıl sıcaklık performansa etki etmiyordu ama son zamanlarda 120 FPS'ten başlayan oyun 15 dk içinde 40 FPS'e kadar düşüyor. Saniyelik takılmalar yapmaya başlıyor. 3 ay önce bir bilgisayarcıda termal macunlarını yenilettim biraz düzelmişti şimdi yeniden aynı sorun başladı. Bu bilgisayarı tam performans kullanmak için ne yapmalıyım? Bu arada soğutucu olarak Zalman NS2000 kullanıyorum. Bir fikri olan lütfen paylaşsın. Şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar.

güncel

Full loadda fan kaç devirde çalışıyor baktın mı? Fan bakır ızgaradan hava tahliyesini dolu bir şekilde yapıyor mu? Ayrıca sürülen termal macunun iletkenlik ve yoğunluk oranı nedir? Kalitesiz termal macun ile kaliteli termal macun arasında yükte ve boşta değerler değişmek üzere 10 ila 30 derece fark var. Termal macun değişimini servis mi yaptı yoksa bilgisayarcı mı?

Hocam tam yükte 6000 devirde çalışıyor 3 ay önce servis süresi dolduğu için bilgisayarcıya yaptırmıştım o zaman bana macun markasını söylemedi 15 euroluk bir macun olduğunu söylemişti.Yani elimdeki macunun iyi mi kötü mü olduğunu bilmiyorum bugün Zalman stg2 macun aldım deneyip gelişmeleri yine buraya yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…