pc-se7en Hectopat Katılım 20 Ocak 2013 Mesajlar 234 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2013 #1 Recep abinin rehberi ile aynı kurulumu yaptım ve sonuç başarılı oldu.
Emir Bozkır Hectopat Katılım 25 Haziran 2013 Mesajlar 147 Yer İstanbul, Turkey 15 Temmuz 2013 #2 Kardeşim iAtkos ML2'yi nerden indirdin link verebilirmisin.Ben bilmediğim bir yerden birşey indirmeyi sevmem en azından denemiş bir arkadaşımız olarak link verebilirsen çok makbule geçer.
Kardeşim iAtkos ML2'yi nerden indirdin link verebilirmisin.Ben bilmediğim bir yerden birşey indirmeyi sevmem en azından denemiş bir arkadaşımız olarak link verebilirsen çok makbule geçer.
pc-se7en Hectopat Katılım 20 Ocak 2013 Mesajlar 234 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2013 #3 iatkos.me adresinden aradığın tüm sorulara cevap bulabilirsin. ML2'yi ise Download iATKOS ML2 (Mac OS X Mountain Lion 10.8.2) Torrent - KickassTorrents adresinden indirdim.
iatkos.me adresinden aradığın tüm sorulara cevap bulabilirsin. ML2'yi ise Download iATKOS ML2 (Mac OS X Mountain Lion 10.8.2) Torrent - KickassTorrents adresinden indirdim.