mcangul Hectopat Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2015 #1 Bilgisayarımı uykuya veya hazırda beklet moduna aldıktan sonra tekrar açtığımda sürekli 5 dakikada bir Wifi bağlantım kopuyor. Eğer kapatıp açarsam hiçbir problem yok. Telefonda veya başka bilgisayarlarda problem yok Wifi ile ilgili. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2015
Bilgisayarımı uykuya veya hazırda beklet moduna aldıktan sonra tekrar açtığımda sürekli 5 dakikada bir Wifi bağlantım kopuyor. Eğer kapatıp açarsam hiçbir problem yok. Telefonda veya başka bilgisayarlarda problem yok Wifi ile ilgili.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 10 Mayıs 2015 #2 Ağ kartı donanım kimliğini ve işletim sisteminizi belirtin: Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun
mcangul Hectopat Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2015 #3 MF dedi: Ağ kartı donanım kimliğini ve işletim sisteminizi belirtin: Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun Genişletmek için tıkla... İşletim sistemim Windows 8.1 64 bit. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2015
MF dedi: Ağ kartı donanım kimliğini ve işletim sisteminizi belirtin: Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun Genişletmek için tıkla... İşletim sistemim Windows 8.1 64 bit.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 10 Mayıs 2015 #4 Güncel sürüm: Wi-Fi: Intel® Download Center Öncesinde de yonga seti sürücüsünü güncelleyin: Yonga seti: Intel® Download Center Windows + R yaptıktan sonra çıkan ekrana indirdiğiniz yonga seti sürücüsü dosyasını sürükleyin ve bir boşluk bırakarak yanına komutu ekleyin: Kod:Panoya kopyala -overall Ardından Wi-Fi sürücüsünü kurun.
Güncel sürüm: Wi-Fi: Intel® Download Center Öncesinde de yonga seti sürücüsünü güncelleyin: Yonga seti: Intel® Download Center Windows + R yaptıktan sonra çıkan ekrana indirdiğiniz yonga seti sürücüsü dosyasını sürükleyin ve bir boşluk bırakarak yanına komutu ekleyin: Kod:Panoya kopyala -overall Ardından Wi-Fi sürücüsünü kurun.
mcangul Hectopat Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2015 #5 Söylediklerinizi uyguladım teşekkürler. Konu kapatılabilir.