Msi GE60 Windows 7 Yüklemek İstiyorum

Yer
Kahramanmaras
Daha fazla  
Windows 7 yüklemek istiyorum sizce performans Windows 8.1 göre düşük olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii ki olur. Recep Bey bunun farkını defalarca kez anlattı zaten. Ayrıca o güzelim GE60'ı Windows7 kurarak heba etme..

Ama windows 8 uygun gamepad bulamiyorum. Kablosuz birde torrent dek yüklenen oyunlarda sorun oluyor galiba. Birde ge70 2oe 267 xtr modeli nasıl sizce? Bbelki bu sorunun yeri burası değildir ama yinede sordum.

Ya boşver Windows 8 candır. Zaten Windows 8 i kullandıktan sonra "7 neymiş" diyeceksin emin ol zaten bir daha da 7 ye geçeceğini sanmıyorum. Bu güzelim bilgisayara Windows 8 yakışır...

Tamam sağ olun. Galiba ben de Windows 8 e yöneliyorum.

Birde Windows 8.1 i bilgisayarcilarda falan kaça kuruyorlar? Malum orijinali pahalı.

Ya hiç paranı formatçılara kaptırma. Forumda format atmayı gösteriyorlar. Ben mesela internetten öğrendim. Oda olmadı internetten araştır at boşuna paranı kaptırma derim. Çok kolay birşey yani zor falan sanma. İlla formatçıya attırcam diyorsan 20 TL den aşağı almaz...

Google'da Windows 8.1/8 (Hangisini isterseniz.) iso tarzı ufak tefek aramlar ile bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…