S Serhattr26 Femtopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #1 Merhaba laptopuma SSD yükseltmesi yapmak istiyorum. M.2 slotu olduğunu biliyorum ama bu slotun modelini bilmiyorum, nasıl öğrenebilirim? Laptop modeli: MSI GE62 2QC Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ekim 2020
Merhaba laptopuma SSD yükseltmesi yapmak istiyorum. M.2 slotu olduğunu biliyorum ama bu slotun modelini bilmiyorum, nasıl öğrenebilirim? Laptop modeli: MSI GE62 2QC
mertbelder Centipat Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 127 26 Ekim 2020 #2 Ürünün özelliklerinin olduğu sayfa burası. Ancak sadece 256GB M2 SSD bilgisinden daha fazla bilgi göremedim.
Ürünün özelliklerinin olduğu sayfa burası. Ancak sadece 256GB M2 SSD bilgisinden daha fazla bilgi göremedim.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.817 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 26 Ekim 2020 #3 Slotun modelinden kastınız nedir? Cihazınızda bir adet M.2 slotu var. Eğer o dolu değilse oraya SATA M.2 SSD takabilirsiniz. NVMe desteği hakkında bir bilgi bulamadım. Sanıyorum yok. Evet, şimdi daha detaylı bir araştırma yaptım. NVMe desteği yok. Yani SATA protokolü kullanan bir M.2 SSD takabilirsiniz.
Slotun modelinden kastınız nedir? Cihazınızda bir adet M.2 slotu var. Eğer o dolu değilse oraya SATA M.2 SSD takabilirsiniz. NVMe desteği hakkında bir bilgi bulamadım. Sanıyorum yok. Evet, şimdi daha detaylı bir araştırma yaptım. NVMe desteği yok. Yani SATA protokolü kullanan bir M.2 SSD takabilirsiniz.