MSI GE62 2QE Apache GTA V Önerilen Grafik Ayarları

WhoWalksAlone

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle belirtmeliyim ki konuyu oyunlar başlığının alt başlıklarından birinde açmayı düşündüm. Öncelikle ancak daha sonra MSI GE62 2QE üzerinde bulunan GTX 965M ekran kartına yani bir donanıma en uygun grafik ayarlarını soracağım için sizlere bu konuyu bu alt başlıkta açmamın daha iyi olacağına karar kıldım. Eğer bu düşünceme rağmen yanlış bir şey yapmışsam yöneticilerden özür diliyor ve aflarına sığınıyorum.
Sorumu da açıkladığıma göre sizlerden yorum ve önerileri dört gözle bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşın dediği gibi, GeForce Experience'ın önerdiği optimum ayarları kullanabilirsin, çok iyi çalışıyor. Fikir vermesi açısından söyleyeyim, ben GTX850m ile Full HD'de yüksek ayarlarda sabit 45-50 FPS alıyorum, onda da yenileme hızını 50 Hz'e ayarladım zaten. Siz daha yüksek ayarlarla 60 FPS'ye sabitleyebilirsiniz bence.

@Umut Kut4y ve @lookatme, zaten şuanda o ayarları kullanarak oyunu oynamaktayım. Yanıtlarınız için teşekkürler.
Bu haftasonu sizin dediğiniz gibi daha yüksek ayarlarda deneyeceğim. Format atmayı düşünüyorum bilgisayarıma orijinal Windows 8.1 Industry Pro'yu yükleyebilmek amacıyla. Daha sonra ayarları yükseltip sonucu buraya yazarım.
Tekrar teşekkür ediyorum herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…