MSI GE62 2QF-220XTR alınır mı?

Wahrwelt

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar,
Uzun zamandır üniversitede kullanabileceğim bir laptop bakıyordum ve bu model gayet hoşuma gitmişti, PcDepo'nun da fiyatları bayrağa düşük olmasıyla beraber (PcDepo'nun ne kadar güvenilir olduğunu da sormak istiyorum açıkçası, fiyatlarının 500 600 lira aşağıda olması bir bit yeniği var dedirtiyor gerçekten.) Bu laptopı almaya karar verdim.

Ancak duyduğuma göre, pek inanamasam da biraz endişelendim, GTX 970m modellerinde adaptör yetersiz kalıyor. Bunun aslı var mıdır? Kullanmış arkadaşlar varsa özellikle "PcDepo'dan" ucuza getirmek mantıklı mı bunu sormak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pcdepo güvenilir öncelikle, sanırım MSİ gibi bir firma bu adaptör olayını düşünmüştür. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

500 600 liralık fiyat farkının sebebi İşletim sistemi: freedos'tur büyük ihtimal.

Evet bakıyorum dediğiniz gibi fark var 600 lira da iyi para aynı ürün için. Dikkatle baktım arada fark göremedim. Oradan alışveriş yapmadığımdan bisey diyemem ama şöyle bişey diyebilirim bende xcellerator aldım vatan pc den, pcdepodakinden daha üstün özellikte ve daha ucuza başka sitelerde daha da pahalıydı. Kampanya yakalamış olabilirsin.

PcDepo'nun ne kadar güvenli olduğunu bilseydim hiç durmadan alırdım ama işte bilmiyorum.

GTX970M'li dizüstüler bu fiyata inince kendimi tokatladım. Dostum PCDEPO alabileceğin en güvenilir sitelerden biridir.

GTX970M'li dizüstüler bu fiyata inince kendimi tokatladım. Dostum PCDEPO alabileceğin en güvenilir sitelerden biridir.

Gözlerimi kaşıklayasım geldi benim de, en kısa zamanda almaya çalışayım bari, umarım sakata gelmem.

Edit:Hazır yeri gelmişken sorayım, bu modele ilerde SSD takılabiliyor mu? Takılıyorsa garantisi bozulabiliyor mu?

Son düzenleme:
@Wahrwelt Hocam şu SSD'siz modeli 4200TL.

Msı GE62 2QF-221XTR Notebook - en ucuz msı Notebook modelleri, 2QF-221XTR fiyatları, Msı GE62 2QF-221XTR Notebook fiyatları, Msı GE62 , 2QF-221XTR Notebook, 2015 yılına özel Msı Notebook, en ucuz...

GTX 970m'li bir dizüstünü 4200TL Türkiye de almak hayal gibi. Monster bile GTX 970m'li dizüstü bilgisayarlarını aynı paraya satıyor. Ki Monster ile MSI kalitesi karşılaştırılamaz bile. Normalde bu ürünler en son gördüğümde 5000 - 5500TL civarındaydı. Ne yalan söyleyim masaüstüm olmasaydı alırdım.

Edit: SSD takmak için 3 adet M.2 sata slotu var. Ama garanti durumu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…