Herkese merhabalar,
Uzun zamandır üniversitede kullanabileceğim bir laptop bakıyordum ve bu model gayet hoşuma gitmişti, PcDepo'nun da fiyatları bayrağa düşük olmasıyla beraber (PcDepo'nun ne kadar güvenilir olduğunu da sormak istiyorum açıkçası, fiyatlarının 500 600 lira aşağıda olması bir bit yeniği var dedirtiyor gerçekten.) Bu laptopı almaya karar verdim.
Ancak duyduğuma göre, pek inanamasam da biraz endişelendim, GTX 970m modellerinde adaptör yetersiz kalıyor. Bunun aslı var mıdır? Kullanmış arkadaşlar varsa özellikle "PcDepo'dan" ucuza getirmek mantıklı mı bunu sormak istiyorum.
Evet bakıyorum dediğiniz gibi fark var 600 lira da iyi para aynı ürün için. Dikkatle baktım arada fark göremedim. Oradan alışveriş yapmadığımdan bisey diyemem ama şöyle bişey diyebilirim bende xcellerator aldım vatan pc den, pcdepodakinden daha üstün özellikte ve daha ucuza başka sitelerde daha da pahalıydı. Kampanya yakalamış olabilirsin.
Evet bakıyorum dediğiniz gibi fark var 600 lira da iyi para aynı ürün için. Dikkatle baktım arada fark göremedim. Oradan alışveriş yapmadığımdan bisey diyemem ama şöyle bişey diyebilirim bende xcellerator aldım vatan pc den, pcdepodakinden daha üstün özellikte ve daha ucuza başka sitelerde daha da pahalıydı. Kampanya yakalamış olabilirsin.
GTX 970m'li bir dizüstünü 4200TL Türkiye de almak hayal gibi. Monster bile GTX 970m'li dizüstü bilgisayarlarını aynı paraya satıyor. Ki Monster ile MSI kalitesi karşılaştırılamaz bile. Normalde bu ürünler en son gördüğümde 5000 - 5500TL civarındaydı. Ne yalan söyleyim masaüstüm olmasaydı alırdım.
Edit: SSD takmak için 3 adet M.2 sata slotu var. Ama garanti durumu bilmiyorum.