MSI GE62-2QL-288TR, ASUS G550JK-CN234H veya MONSTER ABRA A5 V5.1.1 ?

caglarmesci

Kilopat
Merhaba ben yeni bilgisyar almak istiyorum ama 3 şik arasinda kaldim. Hem iyi oynatsin hemde isinmasin sizce hangisi? Yardimca olursaniz sevinirim.
Not: Monster'a ek olarak IPS ekran, 16 GB RAM, 120 GB SSD, w8.1 yaptircam.
Dedigim gibi rahat oynatsin, isinmasin servisi iyi olsun hangisi?
Şimdiden tsk.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rahat oynatsın GTX960M ile en hızlı GPU Monster'da. En güncel mimari MSI'da öte yandan. Servis, yazılım ve BIOS konusunda da MSI daha avantajlı.

İşletim sistemi tavsiyem de Windows 10 olacak.

Rahat oynatsın GTX960M ile en hızlı GPU Monster'da. En güncel mimari MSI'da öte yandan. Servis, yazılım ve BIOS konusunda da MSI daha avantajlı.

Merhabalar 960m hakkında bilgi vermişken birşey sorabilir miyim size. Konu açıp sordum ama cevap alamadım. Bende gtx960m'li monster almayı düşünüyorum yeni çıkan oyunlarda en az 30 fps alabilir miyim. ?

dostum ben sana msı yı tavsiye ederim abra serisinden performans düşüşü oluyo hata kanıtıda var youtuber olan turgut ekim varya laptop bunu değiştirdi bu yüzde istersen video linkini gönderiyim gtx 950m ekran kartı sana 30 50 fps arası veriri bende yakın zaman da onu almayı düşünüyorum asus arasında 1000 tl var ve özellikleri aynı bence msi al bende alcam zaten ...

Recep abinin dediği gibi en iyi ekran kartı Monster'da. En iyi tasarım ve soğutma da MSI'da diyorum ben de. GTX960M GE62 modelini kullanan birisi olarak söyleyebilirim ki GPU ve CPU oyunlarda 70-75 derece araliginda. Fanları full hızda çalıştırınca 58 dereceyi bile gördüm . Ayrıca eklemem gereken diğer bir şey de adamlar öyle ayarlamış ki soğutmayı, diğer laptoplarda oyun oynarken GPU 80 CPU ise 90 derece oluyordu yani dengesizlik vardı. GE62'de sıcaklıklar birbirine oldukça yakın ve tehlike sınırı olan 90 dereceden çok çok uzakta.

@Recep Baltaş hocam bende ge62 2ql var bios güncellemesi yaptım fakat sitesinden indirdiğim her şey sanki bilgisayarı daha kötüye götürdü msi kendi sitesinde kendi ürününe kötü yazılım sunabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…